Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Bofrost
3/5

Bofrost katalog od od ponedeljka 04.03.2024 | aktualna ponudba, letaki

Bofrost katalog

Bofrost katalog vas že vrsto let razveseljuje po najnižjih cenah

3/5
Actual brochure

Ko govorimo o podjetju Bofrost nas prav veliko ne ve za katero podjetje gre. Kaj pa če omenimo Bofrost kombije, ki so vas pred leti razveseljevali, ko so se pripeljali v vaše naselje ali vas s prijazno melodijo opozorili na svoj prihod? Kombiji, ki so poskrbeli, da so vas pred vašim pragom pričakale najkakovostnejše zamrznjene dobrote.

Ob tem spominu na preteklost vas je verjetno večina postala nostalgična. Brez skrbi, Bofrost kombiji so še danes tam nekje zunaj vendar s spremenjenim načinom delovanja. Podjetje je šlo v korak s časom in sedaj dostavlja zamrznjene dobrote na vaš dom, po naročilu. 

Sedaj se verjetno sprašujete kako do dobrot, ki so krasile vaše otroštvo? Za vas imamo preprost odgovor – Bofrost katalog. Slednji vas že nestrpno pričakuje z najnovejšo ponudbo sladoledov in raznoraznih zamrznjenih slaščic, ki čakajo na vas. Aktualni Bofrost katalog, ki velja med od ponedeljka 04.03.2024 lahko najdete tukaj

Katalog izhaja enkrat na mesec, vendar se pojavijo tudi posebni katalogi na pol leta, kar pomeni, da se vam katalog predstavi z novo ponudbo spomladi in poleti ter jeseni in pozimi. V katalogu Bofrost najdete izjemno akcijsko ponudbo in nekaj za čisto vse okuse.

O podjetju Bofrost

Shop

Bofrost je eno izmed vodilnih podjetij v Evropi na področju zamrznjenih živil. Po Evropi je podjetje znano že kar 40 let, v Sloveniji pa je svojo pot začelo pred nekaj več kot desetimi leti. Poleg Slovenije je podjetje prisotno še na hrvaškem, italijanskem, avstrijskem, belgijskem, luksemburškem, francoskem, nizozemskem, španskem, švicarskem, grškem in matičnem nemškem trgu. 

Kombiji so morda res stvar preteklosti vendar pa to ne pomeni, da podjetje več ne deluje v Sloveniji. Nahaja se v mestu Ljubljana. Za informacije in naročila so vam na voljo od ponedeljka do petka med 10:00 – 16:00. Več o tem si lahko prebere tukaj.

Skrivnost podjetja Bofrost in kvalitete njihovih izdelkov, je v hitri zamrznitvi. Podjetje si lasti izjemno moderno tehnologijo, ki jim omogoča, da zamrznejo izdelke do -18°C v rekordnem času. S tako hitrim padcem v temperaturi vsi vitamini in ostale hranilne snovi v trenutku kristalizirajo, kar pomeni, da kljub temu, da so izdelki zamrznjeni ohranijo svoj okus. 

Podjetje zagotavlja, da so izdelki od trenutka nabora živil, pa vse do trenutka, ko se pojavijo na vašem domačem pragu, shranjeni na stabilni temperaturi -18°C. Ne glede na letni čas temperatura izdelkov ostaja ista. Na vozilih imajo montirane tudi termometre, ki neprestano kažejo notranjo temperaturo. Te termometre si lahko ogledate sami, ko se do vas pripelje eden izmed kombijev. 

Neposredni konkurenti Bofrost so Lidl, Spar, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Jager, Ahac in Hofer saj si delijo skupno kategorijo Živila. Vendar pa je Bofrost na področju zamrznjenih izdelkov odločno pred vsemi.  

Več o podjetju Bofrost si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani bofrost.si

Bofrost in njihova linija zamrznjenih izdelkov

Assortment

Bofrost se bohoti z enormno količino različnih zamrznjenih izdelkov. Med najbolj popularne zagotovo sodijo njihovi sladoledi ter zamrznjena zelenjava. Slednja je ena izmed največjih prodajnih točk podjetja. Zaradi svojih zamrznitvenih zmožnosti vam lahko zamrznjeno zelenjavo ponudijo ne glede na letni čas. Tako lahko v svoje jedilnike z lahkoto vključite na primer mlad grah, slastno špinačo in mladi korenček, ne glede na to, če ste sredi zime. 

Prav tako imajo veliko ponudbo izdelkov, ki ne vsebujejo glutena. Poleg tega najdete tudi izdelke, ki ne vsebujejo jajc, mleka ali katerihkoli drugih mlečnih komponent. Tako lahko brez problema nakupujete tudi alergiki. 

Za nameček pa v podjetju z vami delijo tudi recepte za prvovrstne obroke, ki vam bodo vzeli le nekaj minut. 

Preverite ponudbo že danes, v Bofrost katalogu Bofrost katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Maslo
Sir
Jogurt
Jajca
Kruh
Kava
Cokolada
Salama
Sunka
Vino
Svinjsko meso
Pomarance
Paradiznik
Riz
Ribe
Caj
Spageti
Kosmici
Testenine

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila

Iskanje
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.