Le kdo ne pozna trgovin Mömax! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Mömax nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.moemax.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Mömax, katero Vam prinaša Kimbino. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mömax v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Črni Petek in Mömax

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Mömax! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Mömax!
Zadnji letak, Mömax - Katalog, velja od 17.11.2019 - 23.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Mömax. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.