Katalogi Mömax bodo kmalu na voljo. Prijavite se in bodite obveščeni

Le kdo ne pozna trgovin Mömax! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!Mömax nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.moemax.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Mömax, katero Vam prinaša Kimbino.Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mömax v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.