Ocena 3/5

Letna odprodaja do -70% - predgled letaka Mömax veljavnega od 30.06.2019
S kuponi do 500 € takojšnjega prihranka - predgled letaka Mömax veljavnega od 16.06.2019
Do -55 % na kuhinje priznanih blagovnih znamk - predgled letaka Mömax veljavnega od 02.06.2019
Le kdo ne pozna trgovin Mömax! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Mömax nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.moemax.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Mömax, katero Vam prinaša Kimbino. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mömax v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Zlahka lahko zamudite akcije trgovin Mömax ko imate kup drugih obveznosti, delo in skrb za svojo družino. Poskusite malo drugače:Prijavite se na naše novičke ali si naložite aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako si boste zagotovili da ne izpustite nobene odlične akcije trgovin Mömax več!