Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Deichmann katalog od 22.07. - 28.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Deichmann

Deichmann katalog

Z Deichmanovim katalogom do nove obutve

3/5
Actual brochure

Deichmanovi katalogi izidejo vsaj enkrat mesečno. V njih si lahko ogledate aktualno in najbolj priljubljeno ponudbo njihove obutve. 

Ob posebnih priložnostih, kot je npr. črni petek, pa izidejo še dodatni Deichmanovi katalogi in letaki. Deichman v njih predstavi posebne popuste in znižanja na svoje izdelke. 

Trenutno aktualen Deichman katalog, ki velja 22.07.2024 - 28.07.2024 si lahko ogledate na naši spletni strani .

O trgovinah Deichman

Shop

Trgovine Deichman za vas ponujajo velik izbor modne in kvalitetne obutve za vse starosti, ter tudi nekatere modne dodatke. Uvrščamo jih v kategorijo Oblačila, obutev in šport, podobni ponudniki kot je Deichman pa so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Intersport, Mana, Takko in C&A.

Uspešno družinsko podjetje Deichman je začelo svojo zgodbo leta 1913 v delavski četrti Essen-Borbeck, v Nemčiji. Heinrich Deichman je tistega leta skupaj s svojo ženo Julie odprl obrtno delavnico, ki je kmalu postala zelo priljubljena, a bila žal priča tegobam 2. svetovne vojne. Ko je leta 1940 Heinrich umrl, je posle podjetja prevzela njegova žena, kasneje pa njegov sin. Sinu, ki sprva ni kazal interesov za družinsko podjetje, je uspelo družinsko podjetje v desetljetjih po vojni zelo razširiti. Bil pa je tudi prvi, ki je v okviru podjetja organiziral humanitaren projekt za pomoč gobavim bolnikom. Projekti za dobro družbe so kasneje, in so še danes, eno glavnih vodil tega podjetja z obutvijo. Franšiza Deichman je še danes v družinskih rokah, saj je vodenje podjetja prevzel ustanoviteljev vnuk. Danes ima podjetje že več kot 4000 poslovalnic v 30 državah po celem svetu in velja za enega najuspešnjejši nemških podjetij. 

Trgovine Deichman lahko najdete po celotni Sloveniji. Te so večinoma prisotne v trgovskih centrih ali pa njihovih bližinah, v vseh večjih mestih v Sloveniji. Seznam Deichmanovih prodajaln lahko najdete na njihovi uradni spletni strani deichmann.com, kjer lahko ob zemljevidu Slovenije poiščete vam najbližjo. Na njihovi strani si lahko prav tako ogledate delovni čas posamezne trgovine.

Kot smo že omenili, si podjetje prizadeva za dobrobit naše družbe, zato neprestano organizira nove socialne projekte. Izvedli so npr. projekt proti brezposelnosti mladih v Nemčiji, pa različne humanitarne projekte v Indiji, Tanzaniji in Moldaviji. 

V Deichmanu in s tem tudi v njegovi podružnici Deichman Slovenija, pa se prav tako zavzemajo, da bi bilo delo njihovih zaposlenih cenjeno in oni zadovoljni. Trudijo se, da bi svojim zaposlenim omogočili redna zanesljiva delovna mesta, poleg mesečnega plačila pa jim plačujejo tudi premijo. Spodbujajo jih, da se udeležujejo brezplačnih izobraževanj, ki jim omogočajo napredovanje na njihovem delovnem mestu in osebno zadovoljstvo.

Deichman obutev

Assortment

Trgovine Deichman so znane po obutvi, ki slovi po kvaliteti, ugodnih cenah ter privlačnih dizajnih. Dobra stran njihove ponudbe je ta, da so obuvala priljubljena med vsemi starostnimi skupinami. Obožujejo jih najstnice, starejši moški pa tudi otroci lahko v njih dobija prve čeveljčke. 

Podjetje Deichman ima v lasti celo nekaj svojih znamk obuval. Njihove znamke so Elefanten, Gallus, Medicus, 5th Avenue in Graceland. V njihovih trgovinah pa seveda prav tako ponujajo priljubljene znamke drugih podjetij kot so npr. Nike, Puma, Adidas, Kappa. 

Njihova ponudba je namenjena ženskam, moškim in otrokom. Posebnost trgovine je ta, da so čevlji za moške in ženske na voljo tudi v XXL in XXS številkah, tako da tisti z majhnimi in velikimi stopali nimajo problemov z nakupovanjem obutve pri njih. 

Poleg obutve ponujajo tudi velik izbor torbic, pasov, denarnic, pa tudi različnih vrst premazov in zaščitnih sredstev, ki poskrbijo, da bodo vaši čevlji ohranjeni dlje časa. Pri njih lahko dobite različne ženske torbice: elegantne za svečane priložnosti, velike in male, preproste torbice za vsakdan, pa tudi moderne, odštekane, ki so primerne za večerne izhode v klub ali na koncert. Ponujajo tudi nekaj torb za moške, ter šolske torbe za otroke. 

Otroci bodo lahko v Deichmanu pomerili svoje prve čeveljčke, pa prve čevlje za šolo, sandale za morje, zimske čevlje za sneg, pa tudi šolske copate okrašene s popularnimi risanimi junaki kot je npr. Frozen. Na voljo so čevlji za fantke in deklice, ki so oblikovani tako, da se najbolje prilegajo otroški nogi.

Tekači bodo v Deichamnu našli kvalitetne in poceni tekaške čevlje, na voljo pa so tudi čevlji za nogomet, pohodniška obutev ter obutev za mnoge druge priložnosti. 

Njihovo ponudbo obuval si lahko ogledate v več kategorijah, ki so običajno v trgovinah posebej označena. Obuvala so razdeljena na novo ponudbo, znižano ponudbo in najbolj popularno ponudbo. Kateri so najnovejši obutveni trendi lahko prav tako preverite na njihovi spletni strani, pod zavihkom »trendi«. 

Najbolj znani in priljubljeni v Deichmanu sta njihovi znamki čevljev 5th Avenue in Graceland. 5th Avenue je starejša znamka, ki prisega na eleganten klasičen videz svojih čevljev. Ta znamka ponuja škornje, gležnarje (nizke, visoke, s peto ali brez) pa tudi superge, ki so preprostega dizajna in jih je tako mogoče kombinirati tudi z bolj elegantnimi oblačili. Za moške so v tej znamki na voljo t.i. »oxfordke« in druga obuvala za svečane priložnosti. 

Graceland pa je mlajša znamka, katere čevlji niso več samo striktno elegantni. Obuvala te znamke so primerna za vsakdanje priložnosti, saj so udobna in sodobnih modernih dizajnov, ki jih lahko kombinirate z različnimi stili. V sklopu te znamke je na voljo zares velika ponudba superg za ženske, moške in otroke, pa tudi t.i. termo škornji (škornji, podloženi s toplo oblogo), ter vse mogoči drugi škornji za zimske dni. Ta znamka ponuja prav tako nekaj športnih obuval, copatov pa tudi sproščene čevlje za poletne dni, kot so balerinke, različni sandali in natikači. Na voljo so tudi torbice za vsakdanje priložnosti, pa tudi nahrbtniki ter torbe za na plažo. 

Letak Deichman, ki si ga morate trenutno nujno ogledati je katalog trgovine Deichmann.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport