Ocena 3/5

Aktualni letak - predgled letaka Deichmann veljavnega od 17.10.2018
Erbjudande - predgled letaka Deichmann veljavnega od 01.09.2018
Znižano - predgled letaka Deichmann veljavnega od 20.08.2018
Trgovine Deichmann se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Deichmann Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene! Trgovine Deichmann imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 16.07.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, C&A, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.deichmann.com.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Deichmann. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Deichmann letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Zlahka lahko zamudite akcije trgovin Deichmann ko imate kup drugih obveznosti, delo in skrb za svojo družino. Poskusite malo drugače:Prijavite se na naše novičke ali si naložite aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako si boste zagotovili da ne izpustite nobene odlične akcije trgovin Deichmann več!