Trgovine Deichmann se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Deichmann Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!Trgovine Deichmann imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 01.09.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, C&A, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.deichmann.com.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Deichmann. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Deichmann letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.