Ocena 3/5

Vsi smo že slišali za Bofrost. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Izbira izdelkov v trgovinah Bofrost je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine Bofrost imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 15.07.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Tudi te prodajalne: Ahac, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.bofrost.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Bofrost vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Bofrost v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Posebne ponudbe trgovin Bofrost so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.