Kimbino
Kimbino
Logotip Blue Tomato
3/5

Blue Tomato katalog od 01.02. - 29.02.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

Blue Tomato katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Blue Tomato! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
V trgovinah Blue Tomato je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili.
Nove akcije? Blue Tomato jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 01.02.2024 lahko najdete tukaj.
Izdelki, kot na primer {special_offer}, so trenutno na razprodajah. Kje? V trgovinah Blue Tomato.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Blue Tomato? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

V trgovinah Blue Tomato lahko izbirate med blagovnimi znamkami kot so: {shop_brands}.
Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno blue-tomato.com na njihovi spletni strani.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Blue Tomato. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.
Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Blue Tomato ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Zlahka lahko zamudite akcije trgovin Blue Tomato ko imate kup drugih obveznosti, delo in skrb za svojo družino. Poskusite malo drugače:Prijavite se na naše novičke ali si naložite aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako si boste zagotovili da ne izpustite nobene odlične akcije trgovin Blue Tomato več!

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.