Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Blue Tomato
3/5

Blue Tomato katalog od 01.05. - 31.05.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Blue Tomato

Blue Tomato katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Blue Tomato! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
V trgovinah Blue Tomato je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili.
Nove akcije? Blue Tomato jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 01.05.2024 lahko najdete tukaj.
Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na blue-tomato.com.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Blue Tomato, katero Vam prinaša Kimbino.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin Blue Tomato več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne Blue Tomato. Vaš Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport