Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Baby center katalog od 12.07. - 21.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Baby center

Baby center katalog

Katalogi trgovine Baby center

3/5
Actual brochure

Katalogi in letaki te priljubljene trgovine z otroškimi igračami, pripomočki za otroke in nosečnice,  izidejo nekajkrat letno. Če iščete primerno igračo za vaše najmlajše je najbolje, da si ogledate Baby center katalog igrač leta 2024 ali pa prelistate letak, ki je aktualen ta mesec. Ta letak lahko najdete tukaj in je veljaven 12.07.2024 - 21.07.2024.

O trgovini Baby Center

Shop

Trgovina Baby Center nas razveseljuje s svojo ponudbo že skoraj 30 let. V Sloveniji imamo 30 poslovalnic, ki so večinoma na voljo v večjih mestih. Baby Center lahko obiščete v dveh trgovskih središčih v Ljubljani in sicer v Rudniku, ter v BTC-ju. Prav tako, pa je Baby Center na voljo v Mariboru in tudi v manjših mestih, kot so Kamnik, Cerknica in Ptuj. 

Njihove trgovine imajo različne delovne čase, zato je najbolje da te preverite na njihovi uradni spletni strani babycenter.si. Tam boste našli tudi zemljevid vseh poslovalnic v Sloveniji in lahko poiskali vam najbližjo. Na njihovi strani boste prav tako videli celotno ponudbo in posebno Baby Center online ponudbo. Uradna stran je prav tako Baby Center spletna trgovina, preko katere lahko preko spleta kupite vse izdelke, ki jih ponujajo njihove fizične trgovine. Spletna trgovina vam omogoča hiter in enostaven nakup, hitra pošta pa poskrbi, da dobite priljubljen izdelek iz Baby Center online ponudbe v najkrajšem možnem času. 

V trgovinah Baby Center boste našli vse za otroke in nosečnice, zaradi česar trgovino uvrščamo v kategorijo Drugo. Trgovine s podobno ponudbo, ki jih lahko obiščete v kolikor v Baby Centru ne boste našli tistega, kar iščete, pa so Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga

Podjetje je eno izmed vodilnih podjetij z izdelki za otroke in nosečnice v jugovzhodnem delu Evrope. Njihovo poslanstvo je s svojo ponudbo omogočiti zdrav razvoj otrok, predvsem pa si želijo, da bi naše najmlajše spodbudili k večji kreativnosti. Prizadevajo si, da bi njihovi zaposleni strankam priskrbeli kvalitetno svetovanje, ki temelji na osebnem pristopu. Želijo si, da bi se njihovi kupci v trgovinah počutili dobro, tako kot se počutijo v krogu svoje družine. Izdelki, ki jih ponuja Baby Center so strokovno preizkušeni s strani pediatrov in drugih strokovnih delavcev, tako da so ti varni za uporabo in ne škodijo zdravju otrok.

Ponudba Baby centra

Assortment

Baby Center zares poskrbi, da lahko najdete vse za vaše najmlajše člane družine na enem mestu. Njihovi izdelki poskbijo za prva leta vašega otroka, ter prav tako za kasnejša leta: na voljo so razni izdelki za previjanje – plenice, previjalne enote; hranjenje dojenčkov – pumpice za dojenje, stekleničke, dudke, hrana za dojenčke, stolčki za hranjenje, pribor; izdelki za nego dojenčkov, oblačila in obutev, pohištvo ter prav tako raznoliki okraski za dekoracijo otroške sobice, ki poskbijo, da se bo vaš malček dobro počutil v svoji sobi. 

Novopečeni starši radi zavijejo v trgovine Baby Center tudi po nov otroški voziček, nosilke ali avtosedež, saj je izbira tam zares velika. Izbirate lahko med priljubljenimi in kvalitetnimi znamkami otroških vozičkov, kot so Cybex, Nuna in Espiro, v kolikor pa pri izbiri potrebujete kakšen nasvet, vam prijazni zaposleni v Baby Centru radi priskočijo na pomoč. Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi ponudbo iz letaka, ter pod zavihkom »akcije« trenutne ugodne ponudbe. Te lahko vključujejo do 50% popuste na zadnej kose, posebne popuste na nekatere znamke ali določene izdelke. V outlet kotiček pa se vam izplača pokukati, saj lahko najdete velike popuste na otroške vozičke in avtosedeže. 

Avtosedeži v Baby Centru veljajo za varne in kvalitetne, dobite pa jih lahko za vse starostne skupine otrok. Med najbolj priljubljene znamke sodijo Freeon, Joie ter Maxi Cosi. 

Za nosečnice in mamice je na volja kozmetika, izdelki za razkuževanje in čiščenje, velika ponudba prsnih črpalk in drugih pripomočkov za dojenje, perilo za nosečnice, materinske blazine in mnogo drugega. 

Baby Center poskrbi tudi za gibanje otrok in kvalitetno igro zunaj doma, saj ponujajo skiroje, rolke, kolesa, igrače za na morje, v bazen, igro v snegu in v peskovniku, ter širok izbor zunanjih igral.

Kot se za pravo trgovino za otroke spodobi imajo v Baby Centru izjemno veliko ponudbo otroških igrač. Igrače so razdeljene v več kategorij: plišaste igrače, priljubljene lego kocke, punčke in dojenčke za deklice, igrače za ustvarjanje in raziskovanje, lesene igrače, igrače za najmlajše otroke, glasbila. Ponujajo tudi velik izbor igrač popularnih franšiz, kot so npr. izdelki risanke Frozen. Široko ponudbo trenutno najbolj priljubljenih otroških igrač si lahko ogledate v katalogu Baby center poletni Črni petek. Katalog je veljaven 12.07.2024 - 21.07.2024 in se vam ga izplača prelistati, saj boste v njem našli tudi najnovejše popuste in akcije trgovine Baby Center.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE