S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine TEDi.

Trgovine TEDi se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. TEDi Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, Tupperware?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.tedi.com.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne TEDi in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih TEDi letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.