Trgovine TEDi se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. TEDi Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene! Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, Tupperware?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.tedi.com.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne TEDi in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih TEDi letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Črni Petek in TEDi

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v TEDi! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln TEDi!
Zadnji letak, TEDi - Ponudba meseca, velja od 01.11.2019 - 30.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v TEDi. V kategoriji Drugo, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.