Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

TEDi Katalog 2024 | Letak od 01.07. - 31.07.

OGLAŠEVANJE
TEDi

TEDi spletna trgovina letak

Tedi katalog

3/5
Actual brochure

Nov Tedi katalog običajno izide enkrat mesečno. V takšnem katalogu boste našli izbor trendovskih izdelkov iz celotne Tedi ponudbe. Občasno Tedi Slovenija pošlje tudi letak s posebno ponudbo, ki se nanaša na trenutni letni čas. Poleti lahko npr. pričakujete kataloge, ki vam bodo predstavili ponudbo vseh potrebščin za piknike, v božičnem času katalog z izborom božičnih okraskov in v času pusta katalog s pustnimi maskami. Trenuten aktualen Tedi letak, veljaven 01.07.2024 - 31.07.2024 lahko najdete tukaj.

O trgovinah Tedi

Shop

Trgovina Tedi vas bo s svojo raznoliko, zanimivo, kvalitetno, privlačno in poceni ponudbo Tedi izdelkov hitro zasvojila, tako da ne boste mogli oditi praznih rok iz nje. Na naši aplikaciji jo lahko najdete v kategoriji Drugo, skupaj z Baby center, Tupperware, Kompas, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Ta simpatična trgovina z maskoto medvedka nima zelo dolge tradicije. Prva poslovalnica Tedi je bila odprta šele leta 2004 v Nemčiji. Je pa zelo hitro postala zelo priljubljena in tako uspela razširiti svoje poslovalnice tudi izven Nemčije. V prvem letu poslovanja so imeli že 120 poslovalnic po Nemčiji, leta 2007 je teh bilo že 500, danes pa jih je že več kot tisoč. Leta 2020 so odprli prvo poslovalnico na Češkem, ki je tako postala deveta država, kjer je dostopna trgovina Tedi. 

Tedi Slovenija je uzrl svet junija leta 2012 in sicer se je prva trgovina Tedi v Sloveniji odprla v Murski Soboti. Danes je po celotni Sloveniji že 24 trgovin, ki so razkropljene po večjih pa tudi malo manjših mestih kot so npr. Velenje, Trebnje, Litija in Vrhnika. Odprte so večinoma od ponedeljka do petka, Tedi delovni čas je navadno od 8:00 do 20:00. Najbližjo trgovino Tedi lahko najdete na njihovi spletni strani, prav tako, pa lahko tam najdete tudi delovni čas posamezne poslovalnice. Njihovo spletno stran tedi.com se vam izplača preveriti tudi, če bi radi preverili njihovo ponudbo. 

Podjetje s sedežem v Dortmundu, si veliko prizadeva za družbo in okolje. Poskrbeli so, da velika večina njihovih poslovalnic uporablja certificirano okolju prijazno električno energijo, kar jih uvršča med t.i. »zelene trgovine«. Prav tako, so si za cilj zadali, da bodo zmanjšali skupne izpuste v okolje in s tem prispevali k dobrobiti narave. Zavedajo se, da je poleg okolja pomembna tudi dobrobit naše družbe, zato se trudijo, da bi s sponzorstvi in donacijami pozitivno vplivali tudi na našo družbo. Leta 2007 so začeli podpirati fundacijo Help and hope, ki organizira socialne projekte za pomoč otrokom in mladim v stiski. Prav tako, pa jim veliko pomeni zadovoljstvo njihovih zaposlenih, zato se trudijo, da bi jim zagotovili čim usklajeno družinsko in poklicno življenje. Želijo si, da bi lahko njihovi zaposleni preživeli veliko kvalitetnega časa s svojo družino.

Tedi ponudba

Assortment

Trgovina Tedi je odličen kraj za vas, če ne veste kaj podariti vaši prijateljici, če bi radi poceni in enostavno popestrili vaš dom s Tedi dekoracijo, če bi radi ustvarjali, razveselili vašega ljubljenčka z novo igračko, kupili kvalitetne in poceni pripomočke za kuhinjo...

Trgovina se od drugih trgovin s podobno ponudbo razlikuje v tem, da je njihova ponudba resnično prilagojena letnemu času, tistemu obdobju v katerem se trenutno nahajamo. Če boste oktobra pokukali v trgovino, boste našli vse v stilu noči čarovnic oz. Halloweena, poleti se vam bodo ponujale morske dekoracije in v času velike noči pisani jajčki, piščančki in vse kar je povezano s tem praznikom. 

 Ena glavnih ponudb trgovine so različne dekoracije: dekoracije za notranje prostore kot so različne sveče, vaze, okrasne blazine, raznoliki okvirji za slike, ter prav tako vrtni okraski. Poleg okrasja pa boste našli tudi zelo veliko praktičnih izdelkov: pripomočkov za vrt (vrtne škarje, vrtne rokavice ...), predpražnike, odeje, kozarce, ponve, lonce, posode za shranjevanje, poceni in lepe skodelice, ter mnogo drugega. 

Velikokrat lahko v trgovini najdete tudi razne pripomočke za ustvarjanje in šolo: razne sete barvic, barv, temper, čopičov, nalepk, okrasnih lepilnih trakov, papirja, zvezkov, koledarjev ... 

Pestra Tedi ponudba pa prav tako ponuja velik izbor različnih potrebščin za ljubjenčke. Predvsem boste tukaj našli izdelke za vaše mačke in pse. Tedi ponudba vsebuje: razne prigrizke za pse in mačke, ležišča, krtače, ovratnice, oprsnice za pse, odeje, igrače za pse in mačke, ter mnogo drugega. 

Če bi si radi ogledali njihovo ponudbo, preden se sprehodite do najbližje Tedi trgovine, si lahko ogledate njihov najnovejši katalog TEDi katalog

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE