Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Topdom katalog od 27.05. - 15.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Topdom

Topdom katalog

S Topdom katalogi do prenove kopalnice

3/5
Actual brochure

Nove kataloge Topdom lahko običajno pričakujete na začetku vsakega meseca, ti pa nato veljajo vsaj en mesec. Letaki so polni fotografij lično opremljenih bivalnih prostorov, ki v vas prebudijo željo, da bi imeli tudi takšne ploščice v kopalnici, sodobne laminate v spalnici ali pa na primer v dnevni sobi stene prekrite s kamnitimi kockami. V vsakem letaku lahko najdete različne barvne lestvice raznolike Topdom ponudbe. 

Aktualni katalog meseca Julij si lahko ogledate tukaj tukaj.

O trgovinah Topdom

Shop

Trgovine Topdom so ene izmed trgovin, ki ponujajo vse za gradnjo in obnovo vašega doma. Spadajo v enako kategorijo Dom in vrt  kot na primer Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar

Trgovina se od ostalih ponudnikov na področju izdelkov za gradnjo in obnovo, razlikuje po tem, da je bilo podjetje ustanovljeno v Sloveniji. Začetki trgovine segajo vse v daljne leto 1947, ko sta se združili v Ljubljani ustanovljeni trgovski podjetji Kurivo prodaja in Kurivo. Podjetji sta se sprva ukvarjali z nabavo vseh vrst kuriva, gradbenega materiala ter lesa. Nato sta se združili pod skupnim imenom Veletrgovina Kurivoprodaja, kasneje pa spremenili ime v Center Ljubljana. Šest zasebnih podjetij se je povezalo v mrežo imenovano Trading d.o.o, ki je kasneje postalo večinski lastnik podjetja Center Ljubljana. Na koncu sta se podjetji združili in preimenovali v ime, ki se je ohranilo še danes – Topdom. 

Velika prednost tega ponudnika materialov za gradnjo in obnovo je, da je na voljo tudi v manjših krajih po vsej Sloveniji. Topdom je ohranil občutek domačnosti lokalne trgovine, saj skrbijo, da njihovim strankam ni treba daleč do njihove poslovalnice. Trgovine Topdom lahko tako najdete kar na 35 različnih lokacijah v Sloveniji! Na voljo so v vseh večjih slovenskih mestih, hkrati pa tudi na Bledu, v Metliki, Grosupljem, kar tri v okolici Podčetrtka in drugje. Njihov delovni čas je različen, ter je odvisen od posamezne poslovalnice in včasih celo letnega časa. Priporočamo vam, da obiščete njihovo uradno spletno stran topdom.si, kjer boste lahko videli celoten zemljevid njihovih poslovalnic, hkrati pa izvedeli informacije glede delovnega časa posamezne poslovalnice. 

Topdom ponudba je namenjena za t.i. velike in male mojstre. Ni potrebno, da ste strokovnjak, da se lotite na primer prenove svoje kopalnice. Z orodji in materiali, kot so na primer plošče Topdom, lahko vsak naredi svoj bivalni prostor bolj prijeten. Če pa menite, da bi vseeno potrebovali malo več znanja preden se lotite določenega projekta, je to še en razlog več, zakaj je dobro obiskati njihovo spletno stran. Stran je zelo pregledna, na njej pa boste našli tudi vse mogoče nasvete kako se lotiti določene naloge, na kaj biti pozoren in kakšne možnosti glede na Topdom ponudbo imate. V kolikor pa boste vseeno potrebovali delo strokovnjaka, lahko najdete na spletni strani kontaktne podatke fasaderjev in krovcev v vaši regiji.

Topdom ponudba

Assortment

Trgovina Topdom je lahko vaš največji zaveznik, ko bo vaš dom potreboval prenove ali pa se boste lotili gradnje nečesa čisto novega. V Topdomu lahko namreč najdete vse: od raznolikega gradbenega materiala, ki ga potrebujete za novo fasado, streho, elektroinštalacijo, pa vse do kvalitetnega orodja brez katerega dela ne boste mogli opraviti. Pri njih lahko najdete kvalitetne in zmogljivo električno orodje in stroje. Taki so na primer baterijski vrtalniki, vbodne žage in brusilniki znamke Metabo, pa tudi kvalitetni motorne verižne žage in mešalniki znamke Atika. 

Trgovina ponuje zelo širok izbor različnih barv in premazov, tako za notranje stene, kot tudi zunanje ter prav tako za les, kovino, beton in druge materiale. Verjetno ni potrebno posebej omeniti, da imajo zaradi tega tudi velik izbor pripomočkov za barvanje ter zaščitne opreme. Ljubitelje pleskanja pa bo razveselilo tudi to, da imajo njihove poslovalnice mešalnice barv, tako da vam lahko zamešajo odtenek barve čisto po vašem okusu. 

Topdom ima tudi mnoge pripomočke za urejanje vašega vrta in okolice, ampak še posebej pa so znani po svojih kopalnicah. Količina izdelkov in materiala – keramične ploščice, plošče, granitogresi, talne obloge, lepila, mase, kopalniško pohištvo – ki vam jih za prenovo vaše kopalnice ponuja ta trgovina, je res neverjetna. Če tukaj ne boste našli plošč po čisto vašem okusu, jih ne boste našli nikjer drugje. Da bo vaša nova kopalnica zares sanjska, pa bodo poskrbeli njihovi svetovalci, ki vam lahko na vašo željo naredijo tudi 3D izris kopalnice. Tako si boste celoten načrt kopalnice najlažje predstavljali. Prav tako, ne rabite skrbeti, da vaš avto in prikolica ne bosta dovolj velika za vse kar nameravate kupiti. V Topdomu bodo poskrbeli tudi za to in vam vaše kupljene izdelke pripeljali na dom in raztovorili. 

Kakšne so najnovejše novosti vam najbližje Topdom trgovine, si lahko najlažje ogledate v njihovem aktualnem letaku Topdom katalog. Da pa boste za vedno na tekočem kaj za vas pripravlja vaša najljubša trgovina za gradnjo in dom.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE