S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Topdom.

Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Topdom. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Topdom. V trgovinah Topdom, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin Topdom. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 12.10.2020.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.topdom.si na njihovi spletni strani.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Topdom si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Topdom letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.