Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Spageti na voljo po najboljši ceni v 5 letakih. Oglejte si vse kataloge in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Spageti lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Mercator, Bofrost in Bonprix. Vse aktualne popuste za Spageti lahko najdete v letakih:

Če želite prihraniti tudi pri drugih izdelkih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino ' vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste našli tudi za izdelke kot na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca. Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Julij najdete največja znižanja!

Najdite Spageti in še več izdelkov po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!