Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Bonprix katalog od od torka 11.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Bonprix

Bonprix katalog

Bonprix katalog

3/5
Actual brochure

Katalogi Bonprix izidejo nekajkrat letno in veljajo od enega do dveh mesecev. Katalog, kjer boste našli najnovejše modne kolekcije trgovine Bonprix in ki je trenutno veljaven in sicer od torka 11.06.2024, lahko najdete tukaj.

O trgovini Bonprix

Shop

Bonprix je mednarodni spletni in kataloški prodajalec, ki je zelo uspešen na področju prodaje oblačil in obutve. Podjetje ima sedež v Hamburgu in je del skupine Otto. Ustanovljeno bilo leta 1986, tako da beleži že več kot 30 let uspešnega poslovanja. Trgovina Bonprix se je prej imenovala OTTO. 

Na naši spletni strani, jo uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport, kjer lahko najdete tudi podobne ponudnike oblačil kot so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko in C&A

Bonprix je online zelo dejavno podjetje, saj približno 80% poslovanja poteka preko spletne trgovine. Kot sami pravijo, spada njihova spletna trgovina bonprix.si med najbolj obiskane in priljubljene spletne trgovine v Sloveniji. Svoje stranke radi spodbujajo, da obiščejo spletno trgovino Bonprix, saj preko nje najlažje in najenostavneje naročijo njihove izdelke, hkrati pa tako tudi izvejo za najnovejše Bonprix akcije in popuste. To je tudi način, da se stranke seznanijo z njihovo ponudbo, ki jo lahko sicer vidijo tudi v njihovih katalogih. Na njihovi uradni spletni strani oz. Bonprix online, lahko vidite katere so trenutno aktualne akcije, kateri izdelki so znižani in kako lahko dobite še dodatne popuste. Dostava naročenih izdelkov je hitra in ugodna, v kolikor pa vaše naročilo preseže 50 eurov, je dostava brezplačna. 

Podjetje Bonprix je dejavno v več kot 30 državah v Evropi, ter v Severni in Južni Ameriki. Posebnost tega podjetja je ta, da imajo lastne znamke oblačil, poleg tega pa ponujajo tudi izdelke drugih svetovno znanih znamk. 

Njihov slogan »Bonprix – it's me« nakazuje na pomembnost tega, da se vsaka oseba ceni in počuti dobro v svoji koži, hkrati pa tudi na to, za kar si podjetje najbolj prizadeva. Zavedajo se, da je vsak posameznik drugačen, z svojim lastnim okusom, zato si želijo da bi lahko v njihovi trgovini našli oblačila, ki so jim všeč in najbolj izražajo njihov karakter. Bonprix si prizadeva z raznolikostjo svojo ponudbe zagotoviti, da bi vsaka oseba lahko preko oblačil izražala samo sebe. 

Podjetje Bonprix se čuti s svojim poslovanjem odgovorno za ljudi in naravo. Pri svoji ponudbi skušajo ponuditi trajnostno, ter okolju prijazno modo, ki temelji na ekoloških materialih. Trudijo se, da bi bila veriga naročil čimbolj pregledna, ter da so vsi zaposleni v njej ustrezno plačani za svoje delo. Sodelujejo v projektu imenovanem Cotton made in Afrika, ki skrbi za trajnostno gojen bombaž v Afriki. Poleg trajnostno pridelanega bombaža, pa pri izdelavi oblačil radi uporabljajo še druge okolju prijazne materiale, kot sta npr. viskoza in modal.

Bonprix obleke in obutev

Assortment

Bonprix je ponudnik oblek in obutve, ki slovi po izjemnih krojih, udobnih materialih, modernih dizajnih ter ugodnih cenah. Njihova ponudba obsega oblačila in obutev za ženske, moške in otroke. 

Ponudba za ženske obsega širok izbor konfekcijskih številk, ter je primerna za vse okuse. Urejen poslovni videz, vas v trgovini Bonprix ne bo stal veliko. Poleg oblačil s poslovnim videzom, ter oblačil za prosti čas, lahko v Bonprix katalogu najdete tudi širok izbor športnih oblačil. Ženske lahko v trgovini izbirajo med različnimi športnimi hlačami, pa tudi jopicami z modernimi potiski, ter ponovno modernimi jeans hlačami na zvonec. Ponujajo tudi raznolik izbor kvalitetnega spodnjega perila, kopalnih oblačil in modnih dodatkov. Trgovino lahko obiščete tudi če potrebujete nove čevlje, saj boste v njej našli tudi obuvala najbolj znanih znamk, kot so npr. superge znamke Mustang ali čevlji znamke Kappa. 

Lastne znamke Bonprix so bpc, Bodyflirt, Rainbow in John Baner. Posebnost trgovine je ta, da ponuja večje številke za ženske in moške, ki pa so vseeno dizajnirana po najnovejših modnih trendih. Sicer pa ponujajo za moške oblačila z šport, prosti čas ter poslovne priložnosti. Oblačila za otroke pa so še posebej narejena iz naravnih materialov in krojena tako, da so otrokom udobna. 

Celotno raznoliko ponudbo Bonprix oblačil in obutve, si lahko ogledate na Bonprix online oz. njihovi spletni trgovini, ter prav tako v njihovem najnovejšem katalogu Bonprix katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport