Vsi smo že slišali za Bonprix. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču.Izbira izdelkov v trgovinah Bonprix je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.Trgovine Bonprix imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 01.09.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Bibloo, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana! So največji tekmeci trgovin Bonprix.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne bonprix.shop.si.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Bonprix je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu.Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Bonprix ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.