Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Bauhaus katalog od 27.06. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Bauhaus

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog vas pričakuje z vrhunsko kakovostjo orodja po najnižjih cenah

3/5
Actual brochure

Mnogi mojstri za dom poznate Bauhaus kot prodajalno, ki se je na slovenskem trgu predstavila takoj po otvoritvi centra v Bratislavi. Podjetje je specializirano za prodajo opreme in pripomočkov za dom, vrt ter domačo delavnico. V kolikor ste se odločili za prenovo svojega doma, vrta ali vikenda je Bauhaus prava izbira za vas. Tudi za manjša popravila ali sezonske trende se najde kotiček v trgovinah. Vse to in še več vas že čaka v aktualnem katalogu, ki velja med 27.06.2024 - 31.07.2024 in ga lahko najdete tukaj.  

Katalogi Bauhaus izhajajo vsak mesec. Kupce tako redno seznanjajo z najnovejšimi izdelki in akcijskimi ponudbami ter popusti. Slednjem ne uidejo orodja, pohištvo ter niti oprema za vrt. Poleg rednih katalogov pa izhajajo še posebni Bauhaus katalogi, ki so v celoti posvečeni aktualni sezonski ponudbi v trgovinah Bauhaus.

O podjetju Bauhaus

Shop

Začetki podjetja Bauhaus segajo v leto 1960, ko se je v Mannheimu odprla prva poslovalnica. Bauhaus je takrat postavil temelje na katerih še danes stojijo podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo tehničnih sortimentov. Eden izmed največjih temeljev je zagotovo pestra ponudba po ugodnih cenah izdelkov vrhunske kvalitete. Slednjega se v podjetju držijo še danes. Podjetje ima trenutno nekaj čez 200 poslovalnic v več različnih državah: Bolgarija, Danska, Nemčija, Estonija, Finska. Islandija, Hrvaška, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Avstrija,  Švedska, Slovaška, Slovenija, Španija, Češka, Turčija, Madžarska.

V podjetju so zelo ponosni na svojo bogato ponudbo in ne dvomijo, da boste v njihovih poslovalnicah našli prav to kar potrebujete. Podjetje pa nikakor ne stagnira, saj še naprej razvijajo nove inovativne prodajne koncepte. Eden izmed njih je zagotovo njihova DRIVE-IN-ARENA.

V poslovalnicah Bauhaus boste obrtniki in podjetniki našli široki aspekt profesionalnih izdelkov. V podjetju se namreč ravnajo po cilju, da olajšajo delo profesionalcem. Če kupujete večje količine izdelkov vam Bauhaus nudi ugodne popuste. Istočasno so vam na voljo s strokovno pomočjo in programom zvestobe imenovanim PROFI CARD.

V podjetju trdijo, da so največji možni kapital vsakega podjetja njegovi zaposleni. Zato svojim zaposlenim zagotavljajo prijetno in prijazno delovno vzdušje. Poleg tega svoje delavce pošiljajo še na dodatna izobraževanja, s čimer si lahko pridobijo nove kompetence in so zanesljiv partner v reševanju problemov strank.

Podjetje Bauhaus prisega na okoljsko ozaveščenost zato že nekaj let na svoje police postavljajo kar se da okolju prijazne izdelke. Sem sodijo vrtno pohištvo s FSC-certifikatom, barve brez mehčal in uporabe razredčil ter energetsko učinkoviti gradbeni materiali. Poleg tega so na policah še razni energetsko varčni izdelki. Kupec ima tako možnost znižati lasten vpliv na okolje z nakupom teh izdelkov. 

Slogan Bauhaus trgovin je "Da bo zares dobro," kar pomeni, da boste v Bauhausu našli kakovostne izdelke po dostopnih cenah, ki bodo nadgradnja vašega doma. Odpiralni čas Bauhaus trgovin je med 08.00 - 20.00 od ponedeljka do sobote ter med 09.00 - 15.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Bauhaus v vašem okolišu najdete tukaj.

Bauhaus si trg deli s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. 

Več o podjetju Bauhaus si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani bauhaus.si

Bauhaus blagovne znamke

Assortment

V podjetju Bauhaus prisegajo na kvalitetne izdelke zato gredo najprej vsi izdelki skozi interno testiranje in kontrolo kakovosti. Vse znamke, ki se tako znajdejo na policah Bauhaus poslovalnic so zelo kvalitetne in izdelane pod strokovnim nadzorom in strogimi zahtevami. 

Med Bauhaus znamke sodijo: PROBAU, STABILIT, REGALUX, PORTAFERM, TWEENLIGHT, VOLTOMAT, PALAZOO, SWINGCOLOR, SUNFUN, PIARDINO, NOBLE WOOD, GARDOL, GRILLSTAR, KINGSTONE, NEPTUN, LOGOCLIC, SOLIDELEMENTS, HERKULES, WISENT, TOOLSON, ADMIRAL, CAMARGUE ter MIXOMAT.

Vse to in še več najdete v Bauhaus 2024  katalogu Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Termometer
Omara
Polica
Miza
Stol
Vticnica
Kuhinja
Delovna miza
Pomivalno korito
Prha
Kos
Ogledalo
Svetilka
Sesalnik
Vrata
Omarica
Baterija
Led svetilka
Bazen
Vrtna garnitura

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE