Skoraj vsi poznamo Bauhaus. Njihove prodajalne so ene izmed vodilnih na Slovenskem tržišču. Bauhaus nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.bauhaus.si.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Bauhaus enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Bauhaus raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.