Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Sir na voljo po najboljši ceni v 6 letakih. Oglejte si vse kataloge in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo Sir po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Spar, Mercator, Eurospin in Hofer. Sir lahko jandete tudi v sledečih letakih:

Če želite prihraniti tudi pri drugih izdelkih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino ' vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste našli tudi za izdelke kot na primer Mleko, Maslo, Jogurt, Jajca in Olje. Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elekronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Najdite Sir in še več izdelkov po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!