Ocena 3/5

Aktualni katalog - predgled letaka Mana veljavnega od 29.05.2019
Aktualni katalog - predgled letaka Mana veljavnega od 15.05.2019
Aktualni katalog - predgled letaka Mana veljavnega od 17.04.2019
Vsi smo že slišali za Mana. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Izbira izdelkov v trgovinah Mana je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Nove akcije? Mana jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 18.07.2019 lahko najdete tukaj tukaj. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Mana? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mass outlet, Modiana.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.mana.eu.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Mana enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Mana ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mana se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mana, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.