S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Mana.

Vsi smo že slišali za Mana. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču.Izbira izdelkov v trgovinah Mana je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.Nove akcije? Mana jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 13.10.2020 lahko najdete tukaj tukaj.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Mana? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mass outlet, Modiana.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.mana.eu.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Mana enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina.Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Mana ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.