Logotip Mana
3/5

Mana katalog 01.06. - 30.06.2023 | Popusti in akcije Slovenija

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Mana katalog - popusti in akcije

Mana katalog

3/5
Actual brochure

Katalogi trgovine Mana izidejo nekajkrat letno in so veljavni različno dolgo časa. V njih lahko kupci izvejo za najnovejše akcije, ki jih ponuja trgovina in ponujene popuste izkoristijo pri naslednjem nakupu. Katalog, ki je trenutno aktualen 01.06.2023 - 30.06.2023 si lahko ogledate tukaj.

O trgovini Mana

Shop

Trgovine Mana svojim kupcem ponujajo oblačila, zaradi česar jih uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport. Podobni ponudniki z oblačili so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Takko in C&A.

Trgovine z oblačili Mana so razpršene po celotni Sloveniji. Številne trgovine lahko najdete v Ljubljani, Mariboru ter tri v Celju, kjer je tudi sedež podjetja, drugače pa so te kupcem na voljo tudi v Beltincih, Nazarju, Tolminu, Sežani, Žirih, ter drugih malo manjših krajih. Delovni čas se razlikuje od vsake poslovalnice, informacije glede njihovih odpiralnih časov pa lahko najdete na njihovi spletni strani mana.eu. Večinoma so odprte od ponedeljka do petka, od 8:00 do 19:00, ter v soboto od 8:00 do 12:00.

Nedavno je trgovina Mana dobila tudi svojo spletno trgovino mana.eu preko katere lahko stranke hitro in enostavno naročijo izdelke iz njihove široke ponudbe oblačil. Trgovina omogoča brezplačen prevzem blaga v trgovinah Mana. Poštnina pa je prav tako brezplačna, če vaše naročilo presega vrednost 30 eurov. Sicer pa ta stane 4,99 eura. Naročilo lahko plačate na več načinov: s plačilno kartico, po predračunu ali pa po povzetju.

Mana ponudba

Assortment

Trgovine Mana ponujajo ugodna, udobna in moderna oblačila za celotno družino. Mana svojo ponudbo deli v oblačila za ženske, moške, dečke, deklice in dojenčke.

Oblačila za dojenčke so na voljo od najmanjših številk velikosti 62 (2-3 mesece) pa vse do številke 86 (12-18 mesecev). V Mani boste našli ljubke pajacke z različnimi vzorci in v različnih barvah, bombažne majice, hlačke, nogavičke in celo slinčke. 

Za otroke so na voljo oblačila do 14. leta starosti, sicer pa največji del ponudbe trgovine Mana obsegajo oblačila za ženske. Mana je znana po nizkih cenah, ki pa ne pomenijo tudi slabše kvalitete oblačil. Prav tako so oblačila znana po tem, da sledijo sodobnim modnim trendom in jih lahko nosi vsak posameznik, ki želi izgledati urejeno in moderno. Ženske lahko v trgovinah Mana izbirajo med široko ponudbo ženskih majic, pletenin, puloverjev, hlač, kril, bund, jaken in plaščev. V trgovini lahko pobrskate celo med kvalitetnim spodnjim perilom za moške, ženske in otroke, ter simpatičnim izborom pižam in nogavic. Pri Mani se prav tako zavedajo kako težko najdejo ustrezna oblačila nosečnice, zaradi česar je poseben oddelek njihove trgovine namenjen tudi njim. Nosečnice lahko v Mani kupijo posebne nosečniške hlače in majice, ki bodo to posebno obdobje njihovega življenja naredile bolj prijetno in udobno.

Strastni lovci na posebne ugodnosti in popuste, pa lahko o aktualnih Mana akcijah poizvedejo na njihovi uradni spletni strani ali pa prelistajo Manine najnovejše kataloge. Katalog Mana katalog, v katerem boste našli tudi izdelke s popusti in posebne akcije, si je zares vredno ogledati.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si.Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.