KimbinoKimbino
Logotip Sonček
3/5

Sonček katalog od 06.05. - 26.05. | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Sonček katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Sonček. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. V trgovinah Sonček je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili. Prodajalne Sonček redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 06.05.2022? Poglejte si tukaj! Tudi te prodajalne: Akvonij, Baby center, Europark, Gorenje, Kompas, Matsport, Mladinska Knjiga, Mr. Pet, Palma, Pepco, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.
Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.sonchek.com.
Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Sonček vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Sonček na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.
S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Zelena
Kos
Plasc
Kopalni plasc
Juha
Ajda
Brisača

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo