Kimbino
Kimbino

Sonček katalog od od petka 14.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Sonček
OGLAŠEVANJE

Sonček katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Sonček. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
V trgovinah Sonček je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili.
Prodajalne Sonček redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 31.05.2024? Poglejte si tukaj!
Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje! So največji tekmeci trgovin Sonček.

Če želite nakupovati v prodajalnah Sonček, jih lahko obiščete v sledečih krajih: Ljubljana, Kamnik, Novo mesto, Grosuplje, Koper in Domžale .

Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Sonček ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Posebne ponudbe trgovin Sonček so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Caj
Sadje
Pekarna
Plasc
Kopalni plasc
Cvetje
Ajda
Prigrizki
Bazen
Steklenica

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE