Kimbino
Kimbino

Maslo - Razprodaje, ponudbe in cene

Maslo v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Maslo

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Maslo vam je na voljo po najboljši ceni v 13 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo izdelek Maslo po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Mercator, Tuš, Jager in Hofer. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Sir, Jogurt, Jajca in Olje - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Maslo in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!