Maslo - Razprodaje, ponudbe in cene

Maslo

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Maslo vam je na voljo po najboljši ceni v 13 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.
Izdelek maslo lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Tuš, Müller in Jager. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih:
Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Sir, Jogurt, Jajca in Olje ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec December najdete največja znižanja!
Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.
Maslo in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo