KimbinoKimbino
Logotip Eurospin
3/5

Eurospin katalog, letak Slovenija + Black Friday

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Eurospinov katalog za sveže izdelke po ugodnih cenah

3/5
Actual brochure

Eurospin je italijanska trgovska veriga, ki slovenske kupce razveseljuje z več kot 40 prodajnimi mesti povsod po državi. Pri Eurospinu kupcu ponujajo svežino in kakovostne izdelke. Na policah boste tako našli lokalne izdelke, kot tudi tuje, ki so večinoma italijanskega porekla. Vse pa odlikuje skupen atribut – dostopna cena.

Aktualni katalog Eurospin Slovenija, ki velja med 25.11.2021 - 01.12.2021 lahko najdete tukaj.  

Katalog kupce tedensko obvešča o akcijskih cenah izdelkov. Ponujajo ogromen asortiman, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca. Akcijske cene na pijačo, hrano, oblačila, izdelke za dom, vrt in šolo ter športno opremo že čakajo na vas. Prelistajte novi letak! 

O trgovinah Eurospin

Shop

Podjetje Europsin je prisotno na trgu že kar 24 let in se bohoti z več kot 1000 poslovalnicami v Italiji in Sloveniji. V slednji imamo kar 47 prodajnih mest, ki vas že nestrpno pričakujejo. Najdete jih v več slovenskih mestih, kot so Ljubljana, Murska Sobota, Prevalje, Ilirska Bistrica, Nova Gorica. Za razliko od nekaterih ostalih trgovin so vam trgovine Eurospin na voljo prav vse dni v tednu. 

Delovni čas prodajnih mest Eurospin je enoten in sicer med 8:00 in 20:00 od ponedeljka do sobote ter med 8:00 in 13:00 ob nedeljah. Delovni čas se sicer lahko v posameznih enotah razlikuje. Posebaj je potrebno tudi paziti na praznike, zato vam priporočamo, da si za vašo lokalno prodajno mesto vnaprej pogledate delovni čas tukaj. 

Eurospin si je nadel preprost slogan: "Pametni nakup." Nakupovanje v Eurospinu je namreč Italijanski odgovor na izdelke, ki so v trgovinah enostavno predragi za sodobnega kupca. Slednji namreč stremijo k čim večjemu varčevanju in ugodnih cenah, ki jih kljub temu spremlja kvaliteta.

Misija trgovin Eurospin je preprosta. V podjetju želijo, da imajo kupci skozi vso leto dostop do kakovostnih, svežih izdelkov.   

Eurospin si trg deli z ostalimi trgovinami, kot so Ahac, Bofrost, E.leclerc, Hofer, Jager, Lidl, Mercator, Spar in Tuš saj le te skupaj sodijo v kategorijo Živila. Za razliko od ostalih trgovin, pa je Eurospin edina, ki kupcu nudi le lokalne in italijanske izdelke. 

Več o trgovinah Eurospin si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.eurospin.si

Eurospinova ponudba ter filozofija ponudbe

Assortment

Pri Eurospinu se ponudba konstantno prilagaja povpraševanju kupcev. Slednjim je predvsem všeč svežina ponudbe, lokalnost izdelkov ter italijanski pridih. 

Eurospin vam nudi prehrambene in neprehrambene izdelke, med katere na primer sodijo bela tehnika, tkanine, oprema za dom in vrt in podobno. 

Predvsem so ponosni tudi na lastne blagovne znamke. Vsa embalaža, v kateri se ti izdelki nahajajo, je izdelana iz povsem inovativnih materialov v želji, da ne onesnažuje okolja. Čisto vsak izdelek ima na embalaži vse potrebne informacije o sestavinah, kar pomeni, da kupca ne more prav nič presenetiti. Med Eurospinove blagovne znamke sodijo: 

 • Land. Gre za linijo različnih mlečnih izdelkov.
 • Naše zvezde. Visokakovostni izdelki lastnega izbora.
 • Tre Mulini. Različni pekovski izdelki.
 • Amo Essere. Za prav vse bio fanatike.
 • Dolciando. Za tiste bolj sladkosnede.
 • Fior di Natura. Izdelki rastlinskega izvora.
 • Enkho. Bela tehnika za dom.
 • Pascoli Italiani. 100% italijanski mlečni izdelki.
 • Tobias. Barjene klobase.
 • La Bottega del Gusto. Različni mesni izdelki.
 • Fresche Fette. Salame in ostale mesnine.
 • Don Jerez. Kave in njihovi nadomestki. 
 • Athena in Ondina. Morski sadeži in ribe.
 • Buon Pascolo. Vnaprej pripravljeni izdelki.
 • Delizie dal Sole. Vrtnine.
 • Varia Gusto. Vložena zelenjava.
 • Best Brau. Različna piva. 
 • In še mnogo več eurospin.si

Če so se vam ob kateri izmed navedenih znamk pocedile sline, vas vabimo, da si ogledate najnovejši letak - Eurospin - Black friday.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

Eurospin BLACK FRIDAY 2021

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Eurospin! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2021 v novem letaku prodajaln Eurospin!
Zadnji letak, Eurospin - Black friday, velja od 25.11.2021 - 01.12.2021. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Eurospin. V kategoriji Živila, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila

Sledenje

Deli

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo