Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Notino Slovenija - Akcija 01.07. - 31.07.2024 | trgovina Notino

OGLAŠEVANJE
Notino

NOTINO Slovenija - Akcija in ponudba

Notino katalog vas nestrpno pričakuje z izjemno ponudbo originalnih parfumov

3/5
Actual brochure

Notino Slovenija s svojo ponudbo postaja vedno bolj vplivna spletna prodajalna. V katalogu in na spletu boste našli izdelke za nego telesa, obraza, ličila, parfume, niche ter izdelke za nego las. 

Notino akcija izhaja enkrat na mesec. Poleg katalogov pa na spletu nudijo še dodatne popuste in akcije. Notino spletna trgovina je popolnoma prilagojena sezoni, kar pomeni, da so kupci deležni le aktualnih izdelkov. Aktualni katalog Notino trgovine, ki velja v mesecu Julij lahko najdete tukaj.

O podjetju Notino

Shop

Pot podjetja se je pričela leta 2004 na Češkem, kar pomeni, da gre za relativno mlado podjetje. Cilj po 15. letih ostaja povsem enak – polepšati Evropo. Večina vas podjetje Notino pozna pod imenom Salma. V podjetju so se namreč v letu 2018 odločili, da vse svoje podružnice poimenujejo z istim imenom.

Podjetje se lahko pohvali z najširšo ponudbo lepotnih izdelkov v celotni Evropi. Kupec lahko izbira med kar 55.000 različnimi izdelki, ki jih sestavlja kar 1.150 svetovno priznanih in lokalnih znamk. Podjetje je v lanskem letu prodalo kar 29 milijonov izdelkov. 

Notino pa že dolgo ni več le e-trgovina. V podjetju so se odločili, da bodo z izdelki iz ponudbe opremili tudi police trgovin. Fizične trgovine so tako na voljo v večjih mestih na Češkem, Slovaškem, Poljskem, Madžarskem, v Nemčiji, Avstriji, Romuniji, Bolgariji in Ukrajini.

Ker še fizične trgovine niso na voljo v Sloveniji ostaja princip nakupa v naši državi povsem enak – preko kataloga ali spletne trgovine. Za vsa vprašanja kupcev pa je na voljo Služba za stike s strankami, ki od ponedeljka do petka med 09:00 ter 17:00 vztrajno pričakuje vaš klic. Več informacij, vključno s telefonskimi številkami, pa najdete tukaj.

V podjetju Notino imajo vse izdelke iz ponudbe vedno na zalogi. Imajo lastne logistične in distribucijske centre, kar pomeni, da za kupljen izdelek ne boste rabili čakati še dodatnih nekaj dni, da prispe od dobavitelja. 

Podjetje Notino spada v kategorijo Drogerije, kozmetika. V slednjo sodijo tudi DM Drogerie Markt, Müller, Avon, Oriflame in Tuš drogerija. Izberite najboljšo ponudbo s pomočjo Kimbino Green! 

Več o podjetju Notino si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani notino.si.

Vrhunska ponudba originalnih izdelkov

Assortment

V podjetju se lahko pohvalijo z vrhunsko ponudbo izdelkov svetovno znanih blagovnih znamk. Na policah boste med drugim našli izdelke blagovnih znamk: Dolce & Gabbana, Lancome, Hugo Boss, Versace, Tigi, Bvlgari, YvesSaintLaurent, Chloe, Giorgio Armani, Dior, Estee Lauder, Calvin Klein, paco rabanne, Filorga, Chanel, L'Oreal, Vichy ter Elizabeth Arden.

V podjetju prisegajo na popolnoma originalne parfume. Zavedajo se, da je v zadnjem času prišlo do porasta prevar v trgovinah, zato svoje parfume dobavljajo le od priznanih dobaviteljev. O njihovem dosežku govori tudi dejstvo, da so prejemniki certifikata APEK ter SAOP. 

Razlog v cenovni ugodnosti ne leži v ponarejenih izdelkih temveč v nižjih maržah. Ker podjetje ne rabi plačevati visokih najemnin za svoje trgovine, ker jih nima prav veliko, si lahko privoščijo ponuditi izdelke po nižjih cenah. 

Vse to in še več najdete v aktualnem Notino katalogu - Notino katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika