Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

H&M katalog od 22.07. - 28.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
H&M

H&M katalog

Katalog H&M

3/5
Actual brochure

Katalogi te svetovno znane franšize z oblačili običajno izidejo vsak mesec, ob posebnih priložnostih, kot je npr. črni petek ali pa božični prazniki, pa lahko pričakujemo še dodatne kataloge. Tako kot v Zari, tudi v H&M izhajajo posebni katalogi, ki so namenjeni samo ženskam, ter posebni katalogi za moške in posebni katalogi z otroškimi oblačili. Veljavni so različno dolgo časa, običajno približno en mesec. 

Najbolj priljubljen katalog tega časa, ki je veljaven 22.07.2024 - 28.07.2024, si lahko ogledate na naši spletni strani .

O trgovinah H&M

Shop

Trgovine H&M uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport,kjer lahko najdete podobne ponudnike z modnimi oblačili kot so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

V Sloveniji imamo 12 trgovin H&M, ki so večinoma razporejene po večjih mestih Slovenije. Glavno mesto Slovenije ima kar štiri trgovine, najdete pa jih lahko tudi v Mariboru, Celju, Novem mestu in Velenju. 

H&M je okrajšava za Hennes & Mauritz AB in je uspešno švedsko podjetje z oblačili, modnimi dodatki in dodatki za dom. Leta 2019 je bilo podjetje prisotno v 74 državah in ima več kot 5000 trgovin z 126 000 zaposlenimi. Je drugo najhitreje rastoče podjetje z oblačili, takoj za podjetjem Inditex, ki upravlja uspešno trgovino Zara. Podjetje H&M je leta 1947 ustanovil Erling Persson, ko je na Švedskem odprl prvo trgovino. Trgovina se je takrat imenovala Hennes, kar v švedščini pomeni njeno in je ponujalo le oblačila za ženske. Leta 1964 se je podjetje razširilo tudi na Norveško. Leta 1968 pa je spremenilo ime v Hennes & Mauritz in začelo ponujati tudi oblačila za moške. Danes podjetje vodi ustanoviteljev sin Stefan Persson ter Helena Helmersson. 

Kot se za svetovno znanega ponudnika oblačil spodobi, je tudi H&M aktiven na področju zaščite okolja in socialnih projektih. Pri izdelovanju oblačil iščejo nove posebne materiale, ki manj škodijo okolju, ter prav tako namenjajo velik del zaslužka za inovacije na tem področju. Želijo si, da bi bila veriga podjetij s katerimi sodelujejo čimbolj transparentna, ter da bi bili tovarniški delavci pravično plačani za svoje delo.

Zanimiva je njihova akcija recikliranja oblačil, ki omogoča vsaki osebi, da v njihove prodajalne prinese svoja rabljena oblačila. Ta so lahko v različnem stanju, ter tudi drugih blagovnih znamk. H&M ta oblačila nato razdeli v dve kategoriji: v prvi kategoriji so oblačila, ki se jih še vedno lahko uporabi, v drugo kategorijo pa uvrstijo oblačila, ki niso več za uporabo in se lahko reciklirajo. Ta projekt je dejaven že od leta 2013, vsakemu darovalcu oblačil pa podarijo tudi majhen zahvalni kupon, ki ga lahko izkoristijo ob naslednjem nakupu. 

V nekaterih državah H&M ponuja tudi najem oblačil za samo določen čas, npr. en večer. Po dosedanjih informacijah v Sloveniji ta možnost še ni na voljo, vendar vam svetujemo, da se glede tega pozanimate v sami trgovini. 

H&M online, oziroma spletna stran trgovine hm.com, je dobila veliko obiskovalcev še zlasti v času korona virusa, ko je večino nakupov potekalo online, oz. preko spletne trgovine. Spletna stran žal ni na voljo v slovenščini, je pa mogoče narediti nakup v Sloveniji tudi preko nje. Online hm ponudbo je tako malo težje pregledati, če ne govorite angleško.

H&M kolekcija

Assortment

Kot smo že omenili, je H&M trgovina, ki zelo hitro sledi modnim trendom in se jim prilagaja. Zaradi tega si pravi modni navdušenci radi ogledajo njihovo kolekcijo, saj po njej vejo kaj je v trenutnem obdobju moderno na področju mode. Nove kolekcije za ženske, moške in otroke si lahko prav tako ogledate v njihovih katalogih. 

H&M ponudba za ženske, moške in otroke zajema vse vrste modnih oblačil za vse priložnosti, ter prav tako majhno ponudbo čevljev in precej široko ponudbo spodnjega perila, nogavic in spalnih oblačil. V trgovini lahko dobite v poletnem času tudi sončna očala, kopalke, prikupne obleke za na plažo in obutev. Pozimi pa lahko najdete v H&M zimska oblačila ter dodatke, kot so razne zimske kape, rokavice, šale in mnoge druge izdelke. 

Tako kot Zara, se tudi H&M pri svoji ponudbi za otroke navdihuje pri popularnih junakih iz risank in filmov. Za otroke boste tako lahko našli izdelke Harryja Potterja, pa tudi Frozen in morda tudi katere druge Disney junake. Najnovejšo kolekcijo oblačil za otroke, si lahko ogledate v posebnih katalogih, ki so namenjeni le otrokom ali pa obiščete hm online oz. njihovo spletno stran. 

Trenutno je med modnimi navdušenci najbolj popularen katalog katalog trgovine H&M. Sicer pa si lahko na naši strani in v aplikaciji ogledate še druge H&M kataloge.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE