Trgovine H&M se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah H&M dobite po odličnih cenah. Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin H&M. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 01.12.2019. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah H&M? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www2.hm.com.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin H&M je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln H&M ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.