Trgovine H&M se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah H&M dobite po odličnih cenah.Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin H&M. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 01.09.2020.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah H&M? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www2.hm.com.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin H&M je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu.Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln H&M ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.