Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Kalia katalog od 01.07. - 24.08.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Kalia

Kalia katalog

Katalog vrtnih centrov Kalia poskrbi za kakovost vašega vrta

3/5
Actual brochure

Katalogi vrtnega centra Kalia presenečajo z izjemno ponudbo rastlin in izdelkov za vrt in okolico vašega doma. V vrtnih centrih prisegajo na dejstvo, da si lahko čisto vsak izmed nas uredi svoj vrt zato letaki vsebujejo znižane izdelke za čisto vsak žep. 

Katalogi vrtnih centrov Kalia izhajajo na dva tedna. V njih boste našli vrtnine, poljščine, zoo in program vrtne tehnike. Poleg tega imajo še poseben program za člane. Vsi člani njihovega kluba so deležni še dodatnih ugodnosti na že tako poceni izdelke. 

Za nameček pa so letaki aktualni še na njihovi spletni trgovini, razen če je izrecno napisano, da akcijska cena izdelka ne velja za spletne nakupe. To pomeni, da lahko nakup opravite kar od doma in se vam ni potrebno peljati to vrtnega centra, kar pride še posebej prav tistim, ki ste od vrtnih centrov Kalia preveč oddaljeni. 

Za nameček pa v Kalia katalogih najdete še posebne kupone, ki vam omogočajo še dodaten popust na izdelke ob predložitvi kupona na blagajni. 

Aktualni katalog, ki velja med 01.07.2024 - 24.08.2024 lahko najdete tukaj.  

O vrtnih centrih Kalia

Shop

Ne obstaja veliko vrtičkarjev, vrtnarjev, sadjarjev, vinogradnikov, poljedelcev in ljubiteljev lepo urejenega vrta, ki imena Kalia še ne poznajo. Podjetje se je na tržišču pojavilo leta 1994, ustanovila pa ga je Semenarna Ljubljana, ki si je prizadevala ponuditi semena in sadike kupcem tudi na oddaljenih lokacijah. Eden izmed največjih atributov vrtnih centrov Kalia je zagotovo njihova pestra ponudba izjemno kakovostnih izdelkov po zelo nizkih cenah. Osebje je strokovno, prijazno in željno pomagati in svetovati kupcem.

Vrtni centri Kalia veliko svojega časa in denarja vlagajo predvsem v dodatno usposabljanje in izobraževanje svojih delavcev. Tako ste lahko z gotovostjo prepričani, da boste od njih vedno dobili točne informacije in izvrstne nasvete. 

V podjetju želijo svojo ponudbo še naprej širiti in postati zanesljiv partner kupcem in vodilno podjetje na svojem področju.

Vrtne centre Kalia najdete po večjih slovenskih mestih, kot so na primer Kromberk, Kranj, Ljubljana, Novo mesto, Maribor, Dobrovnik.

Odpiralni čas vrtnih centrov Kalia je med 08.00 - 19.00 od ponedeljka do petka ter med 08.00 - 17.00 ob sobotah. Ob nedeljah in praznikih so vrtni centri Kalia zaprti. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Kalia v vašem okolišu najdete tukaj.

Vrtni centri Kalia si trg delijo s konkurenti kot so Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o vrtnih centrih Kalia si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani kalia.si

Izjemna ponudba rastlin, sadik in semen

Assortment

V vrtnih centrih Kalia najdete pester izbor sezonskih rastlin, sadnih sadik, jagodičevja, okrasne drevnine in grmovnic, trajnic, odpornih vrtnic ter začimb. Poleg tega vas na policah pričakujejo še lončnice, ter rezano cvetje in izdelki iz cvetja, ki vam bodo prišli prav za vse vrste priložnosti. 

Poleg tega vam nudijo tudi obilo semenskih vrečic in čebulic. Če ste ekološko naravnani, pa za vas poskrbi BIO linija semen. 

Vrtni centri Kalia spomladi sami vzgojijo obilo sadik, ki gredo nato v prodajo. S tem vam prihranijo čas, saj ni potrebe, da bi semena vzgajali sami. Poleg tega ste lahko popolnoma brez skrbi, saj so vse sadike vzgojene le iz najboljših semen, ki so na voljo. 

V kolikor bi želeli svoj vrt ali okolico doma najprej urediti in pripraviti, pa so vam v vrtnih centrih Kalia na voljo številni pripomočki, delovno orodje, zaščitna oprema, substrati, gnojila, sredstva za varstvo rastlin in še bi lahko naštevali.

Za lepši vrt pa vam v vrtnih centrih Kalia nudijo še prelepe dekoracije. Slednje lahko postavite tudi v lasten dom, saj niso nujno vrtnarske. 

Tudi za lastnike domačih živali je poskrbljeno. Vrtni centri imajo tako na voljo osnovno in profesionalno hrano za vaše štirinožne prijatelje, priboljške in številno drugo opremo. Najde se krma tudi za prostoživeče ptice katerim lahko polepšate in olajšate zimo. 

Vse to in še več najdete v Kalia 2024 katalogu Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Kosilnica
Miza
Stol
Bazen
Vrtna garnitura
Črpalka
Paviljon
Senčnik
Vrtni stol
Mizica
Dvosed
Gugalnica
Verižna žaga
Bencinska kosa
Zalivalnik
Brizgalka
Akumulator
Polnilnik
Barva
Vrtalnik

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE