Kimbino
Kimbino

Gorenje katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Gorenje
OGLAŠEVANJE

Gorenje katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Gorenje. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Gorenje. V trgovinah Gorenje, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli.
Trgovine Gorenje redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 01.06.2024? izveste lahko tukaj.
Tudi te prodajalne: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Mladinska Knjiga, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Če ne veste, katera prodajalna Gorenje Vam je najbližja, lahko poskusite v Koper, Maribor, Kranj in Velenje.

Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Gorenje ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Gorenje? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Gorenje.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE