S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine NKD.

Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin NKD. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Med kupci so trgovine NKD znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.Trgovine NKD redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 08.10.2020? izveste lahko tukaj tukaj.Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www2.nkd.com.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln NKD vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln NKD ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.