Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin NKD. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Med kupci so trgovine NKD znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Trgovine NKD redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 21.11.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www2.nkd.com.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln NKD vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln NKD ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Črni Petek in NKD

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v NKD! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln NKD!
Zadnji letak, NKD - Katalog, velja od 21.11.2019 - 27.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v NKD. V kategoriji Oblačila, obutev in šport, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.