Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

NKD katalog od od ponedeljka 15.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
NKD

NKD katalog

NKD katalog

3/5
Actual brochure

NKD katalogi in letaki izidejo nekajkrat letno in običajno veljajo od enega do dveh mesecev. Katalog, ki je trenutno aktualen od ponedeljka 15.07.2024  lahko vidite tukaj.

O trgovinah NKD

Shop

To znano trgovino z oblačili uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport. Podobni ponudniki z oblačili so Hervis, Kik, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko in C&A.

Podjetje NKD ima v Sloveniji več kot 50 poslovalnic, ki so razpršene po celotni državi. Večina poslovalnic je odprtih od ponedeljka do petka od 9:00 do 19:00, ter v soboto od 8:00 do 13:00. 

NKD je znan diskont z oblačili, ki ponuja širok izbor modnih izdelkov in dodatkov za celotno družino po najnižjih cenah. Poleg oblačil in modnih dodatkov, lahko v trgovinah NKD najdete tudi različne vrste tekstila za dom in drugih dodatkov dom. Podjetje NKD ima več kot 8000 zaposlenih in je eden izmed vodilnih diskontov z oblačili v centralni Evropi. 

Trgovine NKD so znane po tem, da za nizko ceno ponujajo kvalitetna, ter prav tako modna oblačila za vse priložnosti in starostne skupine. Sicer pa so njihovi glavni kupci ženske, stare med 30 in 64 let, ki v njihovih trgovinah nakupujejo izdelke za celotno družino. V NKD se radi pohvalijo, da ves čas povečujejo svojo ponudbo, še zlasti so to povečali v kategoriji za mladostnike, ter v kategoriji športnih oblačil. NKD trgovine so običajno razmeroma majhne, saj obsegajo od 300 do 400 kvadratnih metrov, ter so na voljo v srednje velikih ali majhnih krajih. Zaradi tega dajejo večji občutek domačnosti in so bolj priljubljene med kupci, ki živijo izven večjih mest. 

NKD online oz. spletna stran trgovine NKD nkd.com, ni tudi spletna trgovina. Na strani lahko pridobite nekatere informacije o samem poslovanju NKD, zemljevid vseh poslovalnic, žal pa si ne morete ogledati tudi njihove ponudbe in jo kupiti, kot to lahko naredite na običajnih spletnih trgovinah. Ponudbo lahko vidite v njihovih aktualnih letakih, ki so na voljo tudi na njihovi uradni spletni strani, sicer pa NKD online, oz.na spletu, ni ravno prisotna.

Ponudba NKD

Assortment

V NKD trgovinah lahko po ugodni ceni dobite oblačila za vso družino. Ta so še posebej udobna, vendar hkrati sledijo modnim smernicam, zaradi česar boste v njih izgledali dobro. NKD nudi zelo širok izbor oblačil za ženske, ki so njihove glavne stranke. V trgovini lahko najdete kvalitetne bombažne ženske majice, moderne jeans hlače, ter prav tako čudovite modne dodatke, kot so npr. njihovi šali.

Poleg oblačil za ženske ima NKD tudi veliko ponudbo oblačil za moške, ter otroke. Oblačila za otroke delijo v kategorijo za dečke in deklice in veljajo še posebej za cenovno ugodna, kar je pri oblačilih za otroke velikega pomena, saj jih ti hitro prerastejo. Poleg otroških oblačil, ima NKD razmeroma velik izbor tudi poceni otroških igrač. Ponudba z igračami v NKD bo zadovoljila še tako zahtevne dečke in deklice. 

Trgovino NKD lahko obiščete tudi če iščete ugodne kuhinjske pripomočke. Ponujajo vse od aparatov za cvrtje hrane, paličnih mešalnikov pa do raznih ponev, pekačev in loncev. Na voljo so tudi aparati za osebno nego, kot so npr. tehnice in sušilci za lase. 

V času božičnih praznikov boste v trgovini našli raznolik izbor božičnih in novoletnih okraskov, sicer pa tudi veliko drugih izdelkov, ki bodo naredili vaš dom lepši in prijetnejši. V NKD lahko kupite razne odeje, vzglavnike, tepihe ter mnogo drugih izdelkov. 

Ponudbo trgovine NKD si lahko najlažje ogledate v njihovih katalogih ali pa manjših letakih, ki občasno izidejo. Prelistajte NKD katalog NKD katalog  in poglejte katera oblačila ali izdelki za dom so trenutno najbolj popularni med njihovimi kupci.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE