Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Takko. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Ker imajo v trgovinah Takko zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.takko.com.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Takko, katero Vam prinaša Kimbino. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Takko ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Črni Petek in Takko

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Takko! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Takko!
Zadnji letak, Takko - Katalog - New Arrivals, velja od 01.11.2019 - 30.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Takko. V kategoriji Oblačila, obutev in šport, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.