Ocena 3/5

Katalogi Takko bodo kmalu na voljo.

Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Takko. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Ker imajo v trgovinah Takko zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.takko.com.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Takko, katero Vam prinaša Kimbino. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Takko ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Takko. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Takko. Vaš, Kimbino.