Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Takko katalog od 22.07. - 28.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Takko
OGLAŠEVANJE
Takko
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Takko katalog

Takko katalog

3/5
Actual brochure

Takko katalogi izidejo enkrat mesečno in nato veljajo cel mesec. Takko letaki pa običajno veljajo približno dva tedna in izidejo ob posebnih priložnostih. Takšen je npr. Takko letak s kuponi, ki izide občasno in svoje stranke nagradi z velikimi popusti. Trenutno aktualen katalog, ki velja 22.07.2024 - 28.07.2024, si lahko ogledate tukaj.

O trgovinah Takko

Shop

Trgovine Takko, kjer lahko kupite ugodna, udona in moderna oblačila, uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport. Podobne trgovine kot je Takko so tudi Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in C&A.

Podjetje Takko ima svoje poslovalnice po celi Sloveniji. Vseh skupaj jih je devet, od tega so dve v Ljubljani, potem pa še v Domžalah, Kranju, Škofji Loki, Jesenicah, Novi Gorici, Kopru in Postojni. Večinoma so odprte od ponedeljka do sobote od 9:00 do 20:00, nekatere pa do 21:00. 

Sicer pa so trgovine Takko na voljo v 17 državah in jih je več kot 1900, z 18 000 zaposlenimi po celem svetu. So eden izmed večjih modnih diskontov v Evropi. Za pomoč svojim strankam so na voljo na več kanalih, od fizičnih trgovin, spletne trgovine do socialnih omrežij.

Njihova spletna stran takko.com žal ni tudi spletna trgovina. Kupci si lahko na njihovi uradni spletni strani ogledajo njihovo celotno ponudbo, v kolikor želijo kupiti določen izdelek, pa morajo obiskati katero izmed Takko trgovin. Na spletni strani lahko dostopate tudi do Takko katalogov in letakov, ter se seznanite z najnovejšimi popusti na njihovo ponudbo. Popuste lahko pričakujete ob posebnih priložnostih kot so npr. črni petek ali božični prazniki, pa tudi izven teh obdobij. 

Podjetje Takko se zaveda tega, da je modna industrija eden izmed največjih onesnaževalcev okolja, zato se trudijo, da bi bili čimbolj aktivni na okoljevarstvenem področju. So člani iniciative Better Cotton, ki se fokusira na trajnostno proizvodnjo bombaža, ter fundacije Fair Wear, ki se zavzema za boljše delovne pogoje tovarniških delavcev. Poleg teh dveh so tudi člani projekta Fur free Retailer, kar pomeni, da zaradi dobrobiti živali pri svojih izdelkih ne uporabljajo živalskega krzna. 

Da bi strankam, ki so ozaveščene glede okoljskih in družbenih problemov omogočili lažje nakupovanje, so za svoje izdelke iznašli oznako »Quality by Takko Fashion«. Takko izdelki, ki imajo to oznako, še posebej ustrezajo striktnim kriterijem trgovine. Zelena oznaka z simbolom krogov in srca pomeni, da so bile surovine za izdelavo oblačila posebno izbrane (po možnosti, da so narejene iz naravnih materialov kot je npr. bombaž). Takšno oblačilo je bilo testirano s strani podjetja, tako da ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Ter da je izdelava takšnega izdelka potekala pod strogo določenimi socialnimi standardi, kar pomeni, da so se upoštevali zakonsko predpisani varnostni in delovni pogoji. Oblačilo s takšno oznako velja tudi za posebej udobno, saj je narejeno z udobnimi naravnimi materiali in po krojih, ki pri nošenju omogočajo udobje. 

Posebnost te modne trgovine je tudi v njenih posebnih akcijah. Takšna je npr. Takko akcija s kuponi, ki jo trgovina občasno organizira. Glede nove akcije s kuponi, ter kako kupone uporabiti, lahko največ izveste iz njihovega kataloga ali letaka. Takšen katalog običajno ponuja na svoje izdelke še dodatne popuste, zaradi česar se ga zagotovo splača prelistati.

Ponudba Takko

Assortment

Trgovina Takko zajema veliko ponudbo oblačil in modnih dodatkov za ženske, moške in otroke. Tako kot v drugih modnih trgovinah, so tudi v Takko največje stranke ženske. Te lahko v prodajalnah najdejo oblačila za vse priložnosti, tako za prosti čas, kot tudi za poslovne, elegantne priložnosti, ali pa za športne dejavnosti. V kolikor iščete športne majice in pajkice za telovadbo, se vam izplača pregledati ponudbo Sportstyles, ki je običajno prisotna v vsakem Takko letaku. Za tiste, ki jim je všeč minimalističen klasičen stil oblačil, pa je tu ponudba Basic. Basic ponudba ponuja npr. bombažne majice, preprostih krojev, brez potiskov in v eni barvi, tako da jih lahko kombinirate z velikim izborom drugih oblačil. V njihovih trgovinah lahko dobite tudi kvalitetno spodnje perilo, oblačila za spanje, nogavice, ter razne modne dodatke, kot so npr. šali, maske, različen nakit, rokavice, kape in pasovi. 

Za moške in ženske so na voljo tudi oblačila v večjih velikostih. V Takku lahko kupite velike številke majic in topov, puloverjev, spodnjega perila, jeans hlač ali navadnih, oblek in kril, ter mnogo drugega. Otroška ponudba pa obsega oblačila za dojenčke, malčke, ter starejše otroke vse do 14. leta starosti. Oblačila so na voljo od konfekcijske številke 56 do 176 in so razdeljena na oblačila za dečke in deklice. 

Če radi nakupujete s popusti, vam svetujemo, da redno spremljate nove Takko kataloge in letake, tako da ne boste zamudili akcij s posebnimi popusti ali akcij s kuponi. Trenutno aktualen katalog, ki ga je vredno prelistati je Takko - Katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport