KimbinoKimbino
Logotip Tuš
3/5

Tuš katalog za tekoči teden

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Tuš katalog z aktualno ponudbo za vsa prodajna mesta

3/5
Actual brochure

Tuševi katalogi sledijo trendom in kupcem prinašajo aktualno ponudbo za vsa svoja prodajna mesta. K temu sodijo vsi supermarket ter drogerije in Planet Tuš. Svež katalog vas pričakuje čisto vsak teden, bohoti pa se s povsem sezonsko ponudbo. To pomeni, da v katalogu in na policah ne boste našli izdelkov, ki niso sezonsko primerni. Aktualni Tuš katalog, ki velja med 20.10.2021 - 26.10.2021 lahko najdete tukaj.

Poleg kataloga pa Tuš izdaja tudi posebne Tuševe letake. Slednji so namenjeni vsem imetnikom Tuš kartice. Ti delujejo na povsem drugačen način in omogočajo lastnikom kartice, da si ponudbo in popuste sestavijo sami.

O trgovinah Tuš

Shop

Trgovine Tuš so zgodba o uspehu majhnega trgovca. Zgodba se je začela skromno in z majhnimi koraki. Danes pa je Tuš ena izmed največjih trgovskih franšiz na slovenskem trgu. V Sloveniji trenutno stoji kar 98 prodajaln, 102 franšiznih poslovalnic, 40 Tuš drogerij, 6 Cash&Carry poslovalnic ter 3 kavarne in slaščičarne De la Crème. Vse te prodajalne se nahajajo v več slovenskih mestih, kot so na primer Domžale Rača, Ilirska Bistrica, Stranje, Moste, Nova Cerkev... 

Slogan trgovin Tuš je: "Vedno boljši." Gre za zelo progresiven slogan, saj govori o dejstvu, da se podjetje iz dneva v dan izboljšuje in iz dneva v dan skrbi za to, da njihovi kupci iz prodajalne odidejo zadovoljni. 

Trgovine Tuš so zagotovo ene izmed najbolj naprednih trgovin pri nas. So v celoti okolju prijazne in stremijo k spodbujanju lokalnega trga. Nudijo veliko priložnosti svojim kupcem ter dobaviteljem. Tudi za mlade poslovneže najdejo posluh.  

Delovni čas prodajaln se razlikuje glede na velikost prodajalne in njeno lokacijo. Večina prodajaln dela med 7:00 – 21:00 od ponedeljka do sobote ter med 7:00 in 15:00 ob nedeljah. Za bolj podrobne informacije o delovnem času vaše najbližje poslovalnice pa kliknite tukaj. 

Poleg Tuša na trgu najdemo še Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Jager, Lidl, Mercator in Spar saj vsi ti skupaj sodijo v kategorijo Živila. Trgovine Tuš pa so eno izmed redkih, večjih slovenskih podjetij. 

Več o trgovinah Tuš si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.tus.si.

Tuševa vrhunska ponudba domačih in naravnih izdelkov

Assortment

Tako kot mnogi ostali trgovci se tudi Tuš vse bolj vrača k naravnim in zdravim izdelkom. To svoje načelo krepijo z dejstvom, da na policah najdemo predvsem izdelke, ki so lokalnega porekla. Sem sodijo predvsem sadje in zelenjava ter mesnine.

Tuš ima zato v svoji ponudbi več različnih linij in lastnih blagovnih znamk. Mednje sodijo:

Linija Slovenskih dobrot. Gre za linijo v kateri boste našli 100% slovenske dobrote. Naj bodo to mesne, mlečne ali sadje in zelenjava. 
Blagovna znamka Slovensko. Pod to blagovno znamko sodijo podeželski izdelki 100% slovenskega porekla. Tuš tesno sodeluje s svojimi dobavitelji, ki so posebej za njih posadili tradicionalne slovenske sorte sadja in zelenjave. Tuš se tako drži načela, da spremljajo razvoj izdelka od semena do police. 

Nekaj njihovih drugih znamk:

  • Hrana Tačko: gre za kakovostno hrano za hišne ljubljenčke.
  • Simby: izdelki za nego otrok, oblačila in igrače.
  • Linija izdelkov Vsak dan: gre za cenovno dostopno linijo, ki vključuje izdelke, ki se najpogosteje znajdejo v vaših košarah. 

Vse te blagovne znamke in še mnogo drugega vas že nestrpno pričakujejo v Tuš - Katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo