Kimbino
Kimbino

Mladinska Knjiga katalog od 01.04. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Mladinska Knjiga
OGLAŠEVANJE

Mladinska Knjiga katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Mladinska Knjiga. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Ker imajo v trgovinah Mladinska Knjiga zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Nove akcije? Mladinska Knjiga jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 01.04.2024 lahko najdete tukaj.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Mladinska Knjiga? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje.

Če želite nakupovati v prodajalnah Mladinska Knjiga, jih lahko obiščete v sledečih krajih: Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Novo mesto in Nova Gorica .

Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mladinska Knjiga v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mladinska Knjiga se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mladinska Knjiga, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Sir
Kruh
Sok
Caj
Solata
Zacimbe
Krompir
Zelena
Kaki
Telefon
Ura
Video
Igra
Pekarna
Ogledalo
Milo
Torbica
Deznik
Pas

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE