Trgovine Intersport so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Intersport dobite po odličnih cenah.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Intersport? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.intersport.si.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Intersport enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina.Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Intersport ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.