Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Rutar
3/5

Rutar katalog od 01.05. - 31.12.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Rutar

Rutar katalog

S katalogi Rutar spremljajte njihove aktualne popuste in razprodaje

3/5
Actual brochure

Katalogi Rutar izidejo nekajkrat letno in večinoma veljajo nekaj mesecev. Letaki nas vedno presenetijo z novimi neverjetnimi popusti in razprodajami, ki se jih lahko domislijo le pri Rutarju. Trgovina je znana po pogostih razprodajah in odprodajah zalog, ki kupcem omogočijo nakup njihovega pohištva po še ugodnejših cenah kot sicer. Nikjer drugje pa se ne boste bolje in lažje o trenutnih Rutar akcijah poučili, kot seveda iz njihovih katalogov. 

Oglejte si najbolj vroče Rutar ponudbe meseca Maj  v njihovih letakih tukaj.

O trgovinah Rutar

Shop

V primerjavi z drugimi pohištvenimi velikani, kot so na primer IKEA, JYSK in Harvey Norman ter drugimi Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Megadom, ki spadajo v kategorijo Dom in vrt, je Rutar razmeroma majhno podjetje. Zgodba družinskega podjetja, ki ima danes nekaj sto zaposlenih, se je začela leta 1961 na avstrijskem Koroškem. Natančneje, v kraju Dobrli vasi, kjer je še danes sedež podjetja.

Trgovina s pohištvom ima v Sloveniji in Avstriji le 6 poslovalnic. V Sloveniji sta poslovalnici dve in sicer v naših dveh največjih mestih, Ljubljani in Mariboru. Obe poslovalnici sta odprti od ponedeljka do sobote, od 9:00 do 20:00. 

Poleg trgovine Rutar je del enake prodajne verige tudi trgovina Dipo, ki prav tako ponuja ugoden izbor pohištva za vaš dom. Trgovina je bolj dostopna kot Rutar, saj se nahaja v vsakem večjem mestu v Sloveniji. Trgovina je znana po tem, da vam prenovo vašega doma olajša z natančnim načrtovanjem, dostavo in montažo pohištva. 

Glavno vodilo poslovanja tega družinskega podjetja je »sreča se začne doma«. Pri Rutarju si želijo, da bi si lahko njihove stranke s pomočjo njihovega pohištva in dodatkov za dom ustvarile prijetno in udobno okolje, ki bi bilo polno topline in družinske sreče. Zavedajo se, da je posameznik lahko resnično srečen le, če je obdan z ljudmi, ki jih ima rad, ter če ima dom v katerem se počuti varnega in sprejetega. Rutar nam ne more pričarati družinske sreče, lahko pa nam ponudi okolje v katerem taka sreča zraste. Pohištveno podjetje prav tako zagotavlja, da bodo strankam, ki bodo imele težave pri izbiri ustreznega pohištva ali dodatkov za dom, z veseljem na pomoč priskočili njihovi izkušeni svetovalci. 

Rutar se trudi, da bi njihovi zaposleni v delu za podjetje našli tudi priložnost za osebnostno rast. Prav tako poskrbijo, da so njihovi svetovalci dobro izobraženi, ter da so na tekočem z najnovejšimi izdelki in trendi, tako da so usposobljeni za svetovanje strankam, katerih želje in ideje glede opreme doma so zelo raznolike.

Rutar Group je od leta 2001 član največjega nabavnega pohištvenega združenja na svetu VME GmbH. Zaradi tega združenja prejme pri nabavi večjih količin pohištva precejšne popuste, ki jih nato z veseljem deli s svojimi strankami. Večkrat letno radi razveselijo svoje stranke z akcijami, ki ponujajo velike popuste in razprodaje. Pogoste so tudi akcije v katerih se Rutar loti popolne razprodaje svojih zalog ali pa na primer odprodaje razstavnega pohištva. Spretni kupci lahko pridejo ob takih akcijah do najcenejšega pohištva. 

Da so pri Rutarju prepričani o tem, da je njihovo pohištvo za kupce najbolj ugodno, dokazuje tudi njihova stalna akcija, ki se imenuje »Garantirano najnižje cene«. Njihove stranke imajo v okviru te akcije pravico, da si po 30 dneh od nakupa nekega njihovega izdelka, priskrbijo tega po še znižani ceni. Če kupec opazi nek izdelek v drugi trgovini po še nižji ceni, mu Rutar proda izdelek za 6% manj od konkurenčne cene. 

Več o trgovini Rutar in njihovi veliki ponudbi si lahko preberete tudi na njihovi uradni spletni strani rutar.com.

Rutar Ponudba

Assortment

Med pestro Rutarjevo ponudbo lahko najdete prav vse kar potrebujete za opremo vašega doma. Raznolika ponudba kvalitetnega in ugodnega pohištva, ki je na voljo za vse prostore vašega doma, vas že nestrpno čaka v prodajalnah Rutar. Da pa se boste pred tem dodobra navdušili v kakšnem stilu želite opremiti vašo novo kuhinjo, dnevno sobo, spalnico ali na primer otroško sobo, si lahko ogledate aktualni letak Rutar katalog.

Rutar bo poskrbel, da vam bo nadvse prijetno in udobno tudi na vašem vrtu. Za to bo poskrbelo ugodno vrtno pohištvo znamke Kettler, ki je znano po svojih kvalitetnih vrtnih stolih in mizah. 

Poleg pohištva pa greste lahko v Rutar tudi po opremo za vaš dom. V trgovini boste našli vse kar potrebujete za vašo kuhinjo in serviranje: posodo, različne kuhinjske pripomočke kot so lonci, ponve, deske za rezanje, pekače, dodatke za peko. Na tem mestu lahko izpostavimo lepo oblikovane kozarce znamke Leonardo, ki so vam v vseh mogočih velikostih in dizajnih, na voljo v Rutarju. 

Rutar bo poskrbel, da boste lahko vaš dom opremili z novo preprogo, poskrbeli za novo dekoracijo, okrasili stene s slikami in okvirji ter ga osvetlili z svetili po vašem okusu. V trgovini je na voljo tudi raznolik izbor zaves, tekstila za posteljo in kopalnico, ki bo zadovoljil še tako zahteven okus. Prav tako, pa pri Rutarju poskrbijo, da bo vaš dom čist in pospravljen, saj lahko med njihovimi izdelki najdete tudi številne možnosti za shranjevanje in čiščenje. Imajo širok izbor modernih škatel, trendovskih košar, stojal za perilo, košov za perilo in mnogo drugega.

Rutar se od drugih trgovin s pohištvom razlikuje po tem, da veliko truda vložijo v svetovanje strankam, saj si želijo da bi bile njihove želje kar se da izpolnjene, hkrati pa realistične, glede na prostorske zmožnosti njihovega doma. Njihovi svetovalci lahko pridejo k vam na dom, izmerijo vaše prostore, ter naredijo 3D načrt vašega novega prostora. Novo pohištvo vam lahko nato dostavijo sami, hkrati pa odpeljejo vaše stare. Da pa ne bo vse skupaj prehud udarec za vašo denarnico, so pri Rutarju poskrbeli, da lahko njihove storitve in izdelke plačate po obrokih. 

Rutarjevo ponudbo in najnovejše Rutar akcije lahko najlažje spremljate preko njihovih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Postelja
Odeja
Omara
Komoda
Nocna omarica
Sedezna garnitura
Polica
Miza
Stol
Kuhinja
Kos
Ogledalo
Svetilka
Omarica
Mizica
Jedilna miza
Kozarec
Skodelica
Žlica
Pisalna miza

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE