Vsi smo že slišali za Rutar. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču.Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Rutar dobite po odličnih cenah.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Rutar? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.rutar.com.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Rutar. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Rutar raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.