Ocena 3/5

Trgovine Merkur so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Merkur. V trgovinah Merkur, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Nove akcije? Merkur jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 11.07.2019 lahko najdete tukaj tukaj. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bela plus, Big Bang, Conrad, M tehnika?

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na www.merkur.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Merkur, katero Vam prinaša Kimbino. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Merkur v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Naročite se na naše novičke ali naložite našo aplikacijo Kimbino, in obljubimo Vam, da ne boste zamudili nobene Merkur posebne ponudbe več, ker boste vedno na tekočem z aktualnimi ponudbami prodajaln Merkur.