Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Merkur katalog od 10.07. - 22.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Merkur

Merkur katalog

Merkurjev katalog preseneča s kakovostjo po najnižjih cenah

3/5
Actual brochure

Merkurjev katalog kupcu predstavi izjemno količino različnih izdelkov za dom in vrt. Našli boste predvsem belo tehniko, pohištvo, orodje, gradbene materiale in ostalo pomožno opremo po akcijskih cenah. Za lastnike Merkur kartice zaupanja pa so izdelki še dodatno znižani. Aktualni letak, ki velja med 10.07.2024 - 22.07.2024 lahko najdete tukaj. Bodite pozorni predvsem na Merkurjeve popuste Julij!

Merkurjevi katalogi izhajajo vsak mesec, njihove akcije pa veljajo med dvema in tremi tedni. Izhaja tudi prav posebna izdaja Merkurjevega kataloga, ki je namenjena zgolj določeni linij oziroma blagovni znamki izbranih izdelkov. Ugodnosti, ki jih najdete v katalogu veljajo v prav vseh poslovalnicah širom Slovenije. 

O podjetju Merkur

Shop

Začetki podjetja Merkur segajo v leto 1896. Takrat je v Celju podjetnik Peter Majdič odprl majhno trgovino, ki je prodajala predvsem železnino. Ime je dobila po rimskem bogu. Merkur, kot bog, velja za zaščitnika trgovcev. Nekaj let kasneje je odprl že svojo drugo trgovino, tokrat v Kranju. Že v samih začetkih je trgovina stremela h prodaji kvalitetnih izdelkov. K slednjemu v podjetju prisegajo še danes. Temu primerno je sledila tudi lastna blagovna znamka, ki se bohoti s svojim sloganom »Merkur – prima kvaliteta«.

Po 2. svetovni vojni je sledil velik razcvet in Merkur se je razvil v verigo veleblagovnic, ki jih poznamo danes. Iz ene trgovine jih je nastalo kar 23, ki so danes razmeščeni po celotni Sloveniji. Najdete jih po vseh večjih slovenskih mestih, kot so na primer Celje, Koper, Ljubljana, Maribor, Nova Gorica.

V letošnjem letu so spremenili svoj slogan in oglaševalsko kampanjo. Slednja se glasi «Za dom vreden občudovanja«, slogan pa je doživel manjšo prenovo in spremlja Merkur pod geslom »Merkur, vse urejeno«.

Pod tem sloganom Merkur stremi k njihovem osnovnem poslanstvu, ki je opredeljen kot:

"Z najboljšim razmerjem med kakovostjo, založenostjo in ceno ter odličnim svetovanjem ustvarjamo zadovoljstvo svojih kupcev."

Pričeli so tudi s prenovo in modernizacijo trgovin. V ospredje še vedno postavljajo kupca in njegove želje. Ker jim želijo omogočiti najboljšo možno izkušnjo v njihovih poslovalnicah kar naprej širijo svojo ponudbo. 

Merkur je tudi eden izmed največjih sponzorjev in podpornikov slovenskih športnikov. Pod svoje okrilje so vzeli alpskega smučarja Štefana Hadalina, podprli Tek za Kranj – Memorial Vincenca Drakslerja, bili sponzor 57. Pokala Vitranc ter sponzorirali Slovensko hokejsko reprezentanco. 

Podjetje prav tako sodeluje v več različnih projektih:

  • Zeleni trgovski center prihodnost. Trgovski center MERKUR Kranj Primskovo je prejel slednji naziv zaradi svoje neverjetne energetske učinkovitosti ter izvrstne porabe obnovljivih virov energije.
  • Električna polnilnica. Pred trgovskim centrum MERKUR Kranj Primskovo se prav tako nahaja polnilnica za elektronska vozila. Podjetje s tem podpira prehod vozil iz fosilnih na energetsko obnovljive vire.
  • Stari aparati za otroški smeh. Merkur se je pridružil tej veliki akciji, kjer zbirajo stare aparate in jih pošljejo v razgradnjo. S tem so nabrali že 4.588,00EUR, ki so jih podarili društvu Rdeči Noski. 
  • Projekt za lepšo šolo. Merkur že od leta 2016 donira osnovnim šolam, ki jih izberejo na natečaju in z njimi ustvari projekte, ki si jih otroci zamislijo za polepšanje šole ali njene okolice.
  • Podari košček božiča. Od leta 2017 Merkur namenja 10 centov za vsako prodano božično zvezdo v sklad za lepšo šolo. 

Odpiralni čas Merkur trgovin je med 07.00 - 20.00 od ponedeljka do petka, med 08.00 - 20.00 ob sobotah ter med 9.00 – 13.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času Merkur poslovalnic v vašem okolišu najdete tukaj: Trgovski centri.

Podjetje Merkur sodi v kategorijo Tehnika. Svoj prostor na Slovenskem trgu si deli s trgovinami kot so M tehnika, Big Bang, Bela plus, Conrad in Inter Diskont

Več o podjetju Merkur si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani merkur.si

Merkurjeva ponudba izdelkov za dom in vrt

Assortment

Želja v podjetju Merkur je, da kupce vedno znova navdušijo za prenovo doma ali vrta. Zato na policah najdete predvsem izdelke za kakovostno vzdrževanje doma in vrta ter delavnice. Poleg tega najdete še vse potrebščine za gradnjo, obnove, rekreacijo ter projekte na ključ. Kupcu je vedno na voljo strokovno usposobljen kader, ki vam bo znal pravilno svetovati za katerikoli projekt. 

V Merkurju delijo svoj prodajni program na dva različna oddelka:

  • Za mojstre. Gre za ponudbo izdelkov, ki so uporabni pri gradnji, izdelki za delavnico, za urejanje bivalnih prostorov ter kopalnic. Vključuje pa tudi program za vrt. 
  • Za dom. Gre za ponudbo izdelkov, ki so namenjeni udobnemu in kakovostnemu bivanju. To pomeni, da boste na policah našli belo tehniko, manjše gospodinjske aparate, akustiko, izdelke namenjene računalništvu ter pripomočke za kuhinjo. 
  • Sezonska ponudba. Kot pove že samo ime; gre za sezonsko ponudbo izdelkov. To pomeni, da boste v zimskih mesecih naleteli predvsem na številne okrasne božične izdelke, v vrtnem programu pa na sezonske rastline. 

Vse to in še več najdete v Merkurjevem letaku - Merkur katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Monitor
Racunalnik
Mesalnik
Televizor
Tv
Disk
Mikrofon
Zvocnik
Hladilnik
Zamrzovalnik
Pralni stroj
Pomivalni stroj
Klima
Teza
Zar
Ventilator
Robot
Sokovnik
Kodralnik
Kuhalnik

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika