Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Spar katalog od 24.07.2024 | Letak Slovenija | Aktualna akcija

OGLAŠEVANJE
Spar

Spar katalog - Akcija in popusti

Spar letak z obilico izdelkov po akcijskih cenah

3/5
Actual brochure

Kot marsikateri drugi, tudi Spar letak izhaja redno in sicer enkrat na teden. Spar vas tako seznanja z velikim številom različnih izdelkov kot je hrana in pijača, oblačila, oprema za dom in vrt, bela tehnika, kozmetika, športna oprema, čistila in še mnogo več. Za vse te izdelke pa vam tedensko tudi ponudijo popuste in akcije, ki jih enostavno ne smete zamuditi.

Spar katalog predstavlja izdelke, ki so sezonsko zanimivi in ne zalagajo polic z izdelki, ki so izven sezone. S svojo pestro ponudbo v Spar katalogu Slovenija lahko njihovo prodajalne zadovoljijo še tako zahtevne kupce in v njem se vsekakor najde nekaj za vsakega.

Posebna sekcija Spar popustov pa je namenjena njihovim zvestim kupcem, lastnikom Spar kartice, kateri so deležni še posebnih ugodnosti kot je Spar kupon, kateri jim prinaša še dodaten popust. 

Aktualni letak, ki velja med 24.07.2024 - 06.08.2024 lahko najdete tukaj.

O trgovinah Interspar

Shop

Spar je le eden izmed mnogih ponudnikov trgovskih storitev, ki so prisotni po celem svetu. Celotna veriga premore kar 1250 trgovin, ki se nahajajo v 35 državah sveta. Slovenska zgodba s to mednarodno trgovsko verigo se je začela leta 1991, med osamosvajanjem Slovenije. Takrat se pojavi prva trgovina v Ljubljani. Danes naštejemo nekaj več kot 140 trgovin. Najdemo jih v vseh večjih mestih, kot so Ljubljana, Celje, Novo Mesto... V tujini imajo tudi prodajalne na bencinskih črpalkah, imenovane Spar Express, katere se sčasoma utegnejo pojaviti tudi pri nas.

Interspar je ime za največje trgovine, ki sodijo pod okrilje Spara. Vse te trgovine se nahajajo v večjih, sodobnih nakupovalnih centrih in omogočajo kupcu kar se da brezskrbno nakupovanje. Slednjim je na izbiro več kot 32.000 različnih izdelkov. Sem sodijo hrana in pijača, oblačila, oprema za dom in vrt, bela tehnika, kozmetika, športna oprema, čistila in še mnogo drugih.  

V Sparu želijo biti pomembni člen v lokalnem okolju in na lokalnem trgu. Želijo, da se kupci pri njih počutijo varno in doživijo kar se da prijetno izkušnjo. Police zalagajo le s kakovostnimi izdelki in omogočajo delovna mesta, ki v posameznikih spodbujajo razvoj njihovega potenciala. 

Želijo ohranjati kulturno in naravno dediščino zato tudi skrbno pazijo s kakšno embalažo zalagajo police in kje ta embalaža konča. 

Odpiralni čas Sparovih trgovin je odvisen predvsem od odpiralnega časa nakupovalnih centrov v katere sodijo. Okvirno trgovine delujejo med 8:00 in 20:00, od ponedeljka do petka, med 8:00 – 17:00 ob sobotah in 8:00 – 13:00 ob nedeljah. Za več informacij o času obratovanja vaše lokalne trgovine pa kliknite na Spar online, tukaj.

Spar si trg deli z ostalimi trgovskimi verigami, kot so Lidl, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Jager, Ahac in Hofer saj vsi skupaj sodijo v kategorijo Živila. Prepričajte se tudi o njihovi ponudbi s preprostim klikom na ime trgovine. 

Več o trgovinah Spar si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani spar.si.

Intersparova enormna ponudba kakovostnih izdelkov

Assortment

Spar akcije vam vsakodnevno nudi visoko kakovostne izdelke, ki vas ne bodo razočarali. V trgovinah najdete tudi pekarne, kjer vas čaka dnevno sveži kruh ter tudi obilica slaščic.

Gre za eno redkih verig, ki vam v celoti omogoča nakup iz lastnih blagovnih znamk. Slednjih se je v vseh teh letih nabralo že veliko število in vsaka izmed znamk ima svoje poslanstvo. Nekatere varujejo vaše zdravje spet druge pa vas spodbujajo k zdravemu načinu življenja in nakupovanju domačih, slovenskih izdelkov. 

Med Sparove lastne znamke sodijo:

 • Kakovostna znamka SPAR
 • Pekarna SPAR
 • Slaščice SPAR
 • SPAR BBQ
 • S-BUDGET
 • SPAR Natur*pur
 • SPAR Vital
 • SPAR PREMIUM
 • SPAR To Go
 • SIMPEX
 • Everton
 • SPAR Mobil
 • SPAR Office
 • Pretty baby
 • Scotty & Molly
 • Ter mnoge druge

Ne zamudite najnovejših akcij in priložnosti, da si lastite izdelke teh znamk. Prelistajte novi Spar katalog in Spar katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Sir
Jogurt
Olje
Kruh
Kava
Cokolada
Salama
Sunka
Sok
Vino
Pivo
Piscancje meso
Paradiznik
Riz
Caj
Spageti
Kosmici
Kivi
Orescki

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila