Ocena 3/5

Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Spar. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Spar dobite po odličnih cenah. Trgovine Spar redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 17.07.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Tuš.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.spar.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Spar si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Spar raje ogledujete na spletu.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Spar, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Spar ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.