Ocena 3/5

Aktualni letak - predgled letaka Ahac veljavnega od 03.06.2019
Aktualni letak - predgled letaka Ahac veljavnega od 06.05.2019
Aktualni letak - predgled letaka Ahac veljavnega od 08.04.2019
Vsi smo že slišali za Ahac. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Ahac. V trgovinah Ahac, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Ahac ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 08.07.2019 tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš! So največji tekmeci trgovin Ahac.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.ahac.si na njihovi spletni strani.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Ahac. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Ahac raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Zlahka lahko zamudite akcije trgovin Ahac ko imate kup drugih obveznosti, delo in skrb za svojo družino. Poskusite malo drugače:Prijavite se na naše novičke ali si naložite aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako si boste zagotovili da ne izpustite nobene odlične akcije trgovin Ahac več!