Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Ahac katalog od 05.07. - 30.09.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Ahac

Ahac katalog

Ahac katalog bo potešil vašo žejo po alkoholnih in brezalkoholnih pijačah

3/5
Actual brochure

Zahvaljujoč Ahac katalogom ne boste nikoli zamudili izjemnih ponudb iz maloprodaje in veleprodaje podjetja. Podjetje Ahac je eno izmed vodilnih distributerjev tehnike, živil ter pijače in napitkov na slovenskem trgu. Katalog vas bo seznanil z najnovejšo ponudbo in raznimi akcijami, ki vas bodo zagotovo prepričale v nakup. Aktualni katalog Ahac, ki velja med 05.07.2024 - 30.09.2024 lahko najdete tukaj.

Ahac katalogi izhajajo enkrat na mesec. Od ostalih katalogov se razlikujejo predvsem v tem, da poleg enomesečne veljave, veljajo tudi samo do razprodaje zalog. Kupci morajo tako opraviti nakup kar se da hitro, da akcije ne zamudijo.

O podjetju Ahac

Shop

Podjetje AHAC D.O.O. je eno izmed prvih podjetij ustanovljenih v samostojni Sloveniji. Luč sveta je ugledalo 21. Februarja 1991. Vse od tega datuma naprej pa se podjetje ukvarja z veleprodajo in maloprodajo pijač. Vse do leta 2004 se je osredotočalo na prodajo lokalnih blagovnih znamk, od tega leta naprej pa je v prodajo vključilo tudi tuje blagovne znamke.

Od nastanka podjetja je tako minilo že 28 let in podjetje Ahac je v tem času šlo skozi mnoge procese in rasti. Danes je eno izmed največjih uvoznih in izvoznih podjetij za pijačo in hrano v Sloveniji. Na tako močan razvoj je vplivala tudi lastna blagovna znamka Droga, s pomočjo katere so lahko dodatno okrepili proizvodnjo hrane.

Ahac se ne ozira na hiter zaslužek zato izdelke, ki jih uvažajo in izvažajo skrbno izbirajo. Za vsak izdelek obstaja strategija. S pomočjo takšnega poslovanja so postali eden izmed največjih distributerjev alkoholnih in brezalkoholnih pijač. 

Trenutno je v Sloveniji pet poslovnih enot podjetja, ki se nahajajo v Šentjur, Grobelno, Radomlje, Velike Lašče, Slovenska Bistrica. "Trenutek prave odločitve," je slogan podjetja, ki se je izkazal za še kako resničnega. O tem priča dejstvo, da podjetju zaupa veliko število gostincev, ki jim podjetje dostavlja pijače. Delovni čas poslovnih enot je med 7:00 – 16:00 od ponedeljka do petka. Med vikendi in prazniki so poslovne enote zaprte. Več informacij o delovnih časih najdete tukaj

Podjetje Ahac je družbeno odgovorno, kar pomeni, da del svojih sredstev vračajo nazaj v svojo okolico. V podjetju stremijo k ohranjanju in izboljšanju sveta za prihodnje rodove. Strateško izbirajo športnike, kulturne in marsikatere druge posameznike, ki jim nato namenijo podporo v denarnih sredstvih. Prav tako skrbijo za varovanje in čistočo svojega okolja. 

Ahac si trg deli s konkurenti kot so Lidl, Spar, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Jager in Hofer. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Živila. Med vsemi temi podjetji, pa je Ahac zagotovo največji distributer.

Več o podjetju Ahac si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani ahac.si

Ponudba izdelkov Ahac

Assortment

Ahac je eden izmed največjih distributerjev hrane in pijače. Poleg tega pa ponujajo še maloprodajo in veleprodajo izdelkov. Njihovo ponudbo sestavlja ogromno tehnike, ki je primerna za domačo rabo. V slednjo sodijo na primer bencinsko, električno ali baterijsko orodje ter manjši gospodinjski aparati. Seveda lahko najdete tudi kosilnice ali svetila kot tudi manjše dodatke za polepšanje vrtov. Prava posebnost pa je tudi prodaja motornih koles. 

V podjetju pridelujejo svoja živila za prodajo. Predelava zelenjave jim omogoča vlaganje le te, ki se potem znajde na policah vaših lokalnih trgovin. Ukvarjajo se tudi s predelavo in vlaganjem gob. To pa seveda ni vse. Poleg tega podjetje proizvaja tudi lastne omake ter ostale dodatke, ki vašim jedem dajejo povsem nov nivo okusa. Sladkorna in citronska kislina sta le dva takšna primera. 

Ahac od leta 2011 naprej skrbi za proizvodnjo in prodajo izdelkov blagovnih znamk Droga, Droga Gourmet, Argo ter MMM. Za nameček pa še poskrbijo, da vsi izdelki, ki ne prihajajo iz njihove proizvodnje ustrezajo visokim standardom, ki jih v podjetju postavijo sami.

Vse to in še več najdete v Ahac katalogu - Ahac katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Kava
Sok
Vino
Pivo
Pomarance
Banane
Caj
Ananas
Gin
Smetana
Piskoti
Vodka
Voda
Omaka
Sol
Limona
Mango
Breskev
Cili

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila