Kimbino
Kimbino

IKEA katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
IKEA
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
IKEA
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

IKEA katalog

IKEA Slovenija katalogi so končno tu!

3/5
Actual brochure

Prednost IKEA katalogov je v tem, da vam nudijo popolnoma vse od kuhinj, omar in omaric, spalnice, kopalnice, do velikega izbora dekorativnih izdelkov, vrtne opreme, dodatkov za dom, in še mnogo več. 

IKEA katalogi se od ostalih zelo razlikujejo. Izhajajo le enkrat na leto in veljajo približno 10 mesecev. Aktualni katalog, ki velja med 01.06.2024 - 30.06.2024 lahko najdete tukaj.   

V IKEA katalogu lahko najtede izjemno izbiro kakovostnih izdlekov za svoj dom in vrt ter veliko odličnih idej za opremljanje sob v vašem stanovanju ali hiši.

O trgovinah IKEA

Shop

Podjetje IKEA je na tržišču prisotno že skoraj 50 let. Začetki so bili zelo majhni, saj so se najprej uveljavili kot manjša delavnica, ki se je nahajala na južnem delu Švedske.

Mnogi od nas že nestrpno pričakujemo trenutek, ko bo IKEA odprla vrata svoje prve poslovalnice v Sloveniji. V tem trenutku pa so najbližje poslovalnice v Zagrebu, Celovcu in Gradcu. Kljub temu, da se o novi poslovalnici veliko govori, pa je podjetje IKEA Slovenija nastalo že leta 2008, kar pomeni, da bo kmalu staro kar 12 let. Vse od nastanka so potekali pogovori in dogovori o nastanku prve poslovalnice na slovenskih tleh. Celoten postopek izgradnje IKEA Slovenija in njihove plane za prihodnost po gradnji na slovenskih tleh si lahko ogledate na njihovi spletni strani ikea.com

V podjetju IKEA Slovenija predvidevajo, da bodo ustvarili delovna mesta za približno 300 ljudi. Kar ni zanemarljiva številka, glede na to, da bo šlo le za eno poslovalnico na slovenskih tleh. Ne pozabite preveriti aktualnih katalogov in ne skrbite – takoj ko IKEA Slovenija odpre svoja vrata, bodo za vas na Kimbino Katalogi na voljo katalogi naše poslovalnice. 

IKEA Slovenija si bo trg delila s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Slovenija se že veseli svoje IKEA poslovalnice

Assortment

Po vseh načrtih naj bi IKEA Slovenija svojo prvo poslovalnico odprla v ljubljanskem BTC centru. Slednje območje je izjemnega pomena za brezhibno delovanje trgovine, saj je dostopno tako z javnim kot zasebnim prevozom. IKEA poslovalnici se bo pridružila tudi IKEA restavracija, ki naj bi po načrtih bila pripravljena postreči kar 450 gostov hkrati. V načrtu je tudi približno 1000 parkirnih mest, med njimi bodo tudi prostori namenjeni električnim vozilom s polnilnimi postajami. 

IKEA filozofija se ne bo spremenila z gradnjo slovenske poslovalnice. Še vedno se bodo ravnali po svojih načelih, kar pomeni, da bo prodajalna ekološko naravnana in energetsko varčna. Kdaj točno se bo IKEA Slovenija predstavila širši javnosti še zaenkrat ni znano. 

Ne pozabite, IKEA Slovenija vas ne bo pričakala samo z opremo za dom in vrt. Na voljo vam bodo tudi znani švedski prigrizki in jedi, po katerih so zelo znani. 

Do takrat pa si lahko ogledate vse kataloge IKEA leta 2024. Najnovejši katalog je iz meseca Junij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE