Skoraj vsi poznamo IKEA. Njihove prodajalne so ene izmed vodilnih na Slovenskem tržišču. IKEA nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Trgovine IKEA imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 01.09.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.ikea.com.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln IKEA. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin IKEA v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.