Logotip Svet knjige
3/5

Svet knjige katalog od 01.04. - 30.06.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Svet knjige katalog

3/5
Actual brochure
Vsi smo že slišali za Svet knjige. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču.
Svet knjige Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!
Trgovine Svet knjige redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 01.04.2023? izveste lahko tukaj.
Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne svetknjige.si.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Svet knjige.
Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Svet knjige ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Svet knjige. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Svet knjige. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Jajca
Kruh
Jabolka
Ribe
Sladoled
Solata
Krompir
Sol
Zelje
Telefon
Ura
Igra
Torba
Pekarna
Kos
Oblacila
Torbica
Nahrbtnik
Klobuk
Deznik

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.