Kimbino
Kimbino

Svet knjige katalog od 01.04. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Svet knjige
OGLAŠEVANJE

Svet knjige katalog

3/5
Actual brochure
Vsi smo že slišali za Svet knjige. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču.
Svet knjige Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!
Trgovine Svet knjige redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 01.04.2024? izveste lahko tukaj.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje?

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Svet knjige se nahaja v mnogih mestih, na primer Ljubljana, Slovenske Konjice, Trbovlje in Brežice.

Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Svet knjige na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Zlahka lahko zamudite akcije trgovin Svet knjige ko imate kup drugih obveznosti, delo in skrb za svojo družino. Poskusite malo drugače:Prijavite se na naše novičke ali si naložite aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako si boste zagotovili da ne izpustite nobene odlične akcije trgovin Svet knjige več!

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Sir
Kruh
Sok
Caj
Solata
Zacimbe
Krompir
Zelena
Kaki
Telefon
Ura
Video
Igra
Pekarna
Ogledalo
Milo
Torbica
Deznik
Pas

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE