Ocena 3/5

Letaki bodo kmalu na voljo.

Le kdo ne pozna trgovin Bela plus! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Bela plus. V trgovinah Bela plus, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Big Bang, Conrad, M tehnika, Merkur.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.belaplus.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Bela plus, katero Vam prinaša Kimbino. Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Bela plus ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin Bela plus več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne Bela plus. Vaš Kimbino.