Ocena 3/5

Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Mercator. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. Izbira izdelkov v trgovinah Mercator je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Tudi te prodajalne: Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Spar, Tuš, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne www.mercator.si - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Mercator je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Mercator letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mercator se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mercator, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.