Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Mercator katalog od 18.07.2024 | Cash & Carry | Novi letak

OGLAŠEVANJE
Mercator

Mercator katalog in Cash & Carry letak

Mercator katalog dodatno nagrajuje lastnike Pika kartic

3/5
Actual brochure

Mercator katalog izhaja enkrat na teden in v njem pri Mercatorju kupce razveseljujejo z znižanji na izdelke iz polic. Teh akcij so najbolj veselijo lastniki Mercatorjevih Pika kartic, ki na znižane izdelke prejemajo še dodaten popust. Za nameček se skupaj z Mercator letakom nahaja še Mercator kupon, ki ga zveste stranke lahko unovčijo za cenejši nakup.

V trgovinah Mercator boste našli ogromno raznolikih izdelkov, kot so hrana in pijačo, oblačila in igrače, izdelke za dom in vrt te še mnogo drugih. 

Vsak novi Mercator katalog Slovenija obstaja v več različnih izdajah. Našli boste kataloge kot so Mercator Tehnika, Mercator Cash & Carry katalog in Mercator Pika. V kolikor iščete aktualni katalog, ste na pravem mestu. Velja med 18.07.2024 - 24.07.2024 najdete pa ga lahko tukaj

O skupini Mercator

Shop

Skupina Mercator ni le ena izmed največjih in najuspešnejših skupin v Sloveniji. Njen uspeh presega slovenske meje in si lasti to prestižno titulo na tleh celotne Jugovzhodne Evrope.

Tudi Mercator štejemo med podjetja, ki so svojo pot začela z majhnimi koraki. Trgovine Mercator so nekoč res veljale za vašega najboljšega soseda, vendar so v zadnjih letih ta format že presegle in so sedaj ogromne trgovske mreže. V Sloveniji tako danes najdemo več kot 1500 trgovin Mercator. Od tistih večjih, pa o tistih manjših v vaseh. Najdete jih v mestih kot so LJUBLJANA, BOGOJINA, PODGORCI, ČRNA NA KOROŠKEM, TREBNJE.

Za dodatno mamljivost pri vsem kar podjetje ponuja poskrbi njihov sistem PIKA kartic. Te kartice lastnikom prinašajo dodatne popuste in akcije. Lastniki slednjih so po raziskavah med najbolj zadovoljnimi kupci. Slednje ne preseneča, saj v Mercatorju skrbno izbirajo izdelke, ki jih dajejo na police. Vsak izmed 3000 izdelkov, ki se trenutno na policah Mercatorjevih trgovin nahajajo, je izbran s strani strokovnjakov. 

Mercator je eno izmed redkih podjetij, ki ne samo odkupuje izdelke lokalnih proizvajalcev, ampak z njimi tudi sodeluje. Pod svojim okriljem ima podjetje namreč več kot 140 slovenskih pridelovalcev, kar pomeni, da lahko z lahkoto zagotavlja enoten kakovosten standard. 

Predvsem pri kakovosti v podjetju ne popuščajo in spremljajo izdelke vse od njihovega razvoja, nastanka pa do in vključno s trenutkom, ko le ta doseže police. 

Mercatorjeve poslovalnice obratujejo z raznolikim delovnim časom. Standarden je med 8:00 – 21:00 od ponedeljka do sobote ter med 8:00 – 15:00 ob nedeljah. V manjših trgovinah je čas obratovanja načeloma krajši. Za več informacij o delovnem času vaše lokalne poslovalnice kliknite na Mercator online tukaj. Moj Mercator pa premore tudi spletno trgovino, kjer si lahko naročite izdelke na dom, dostavljajo na kar 99% naslovov pri nas. Mercator spletna trgovina se nahaja na tukaj

Mercator si trg deli s trgovinami Lidl, Spar, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Jager, Ahac in Hofer vsi skupaj pa sodijo v kategorijo Živila. Brez dvoma pa je Mercator največji trgovec v Sloveniji. 

Več o Mercatorju si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani mercator.si.

Mercatorjeva sodobna ponudba kakovostnih izdelkov

Assortment

Mercatorjeva sodobna ponudba kakovostnih izdelkov
Mercator svojo ponudbo ne krepi le na policah svojih poslovalnic, ampak tudi s svojo spletno prodajo. V spletni trgovini boste našli vso ponudbo s polic, s povsem istimi akcijami in popusti, ki bi je bili deležni v poslovalnici. Nakup lahko tako opravite iz udobja svojega doma. 

Dnevne akcije, trajni popusti in še mnogo več so le eden izmed razlogov za zadovoljstvo kupcev. Poleg tega se Mercator prav tako usmerja v čimbolj zdrav način življenja. Kupcem so zato na voljo domači pridelki, ki so povsem ekološke pridelave. Standardi, ki jih Mercator postavlja svojim lokalnim pridelovalcem so izjemno visoki zato kupci nimate nobenih skrbi, saj je kvaliteta posledično na vrhuncu.

Mercator je prav tako znan po svoji lastni blagovni znamki MERCATOR. Kljub temu, pa si podjetje lasti veliko več blagovnih znamk, kot so na primer Bio Zone, M Minute, Dax, Natur, Buddy ter mnoge druge. 

Ne spreglejte aktualnega Mercatorjevega letaka in si oglejte ponudbo še danes Mercator katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Sir
Jogurt
Olje
Kruh
Kava
Cokolada
Salama
Sunka
Sok
Vino
Pivo
Pomarance
Paradiznik
Riz
Caj
Spageti
Kisla smetana
Gin
Kosmici

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila