Ocena 3/5

Trgovine E.leclerc so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. E.leclerc nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Trgovine E.leclerc redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 17.07.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Ahac, Bofrost, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.e-leclerc.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin E.leclerc si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin E.leclerc v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln E.leclerc. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah E.leclerc. Vaš, Kimbino.