Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Leclerc katalog od srede 17.07.2024 + Bela Tehnika letak

OGLAŠEVANJE
E.leclerc

Leclerc katalog + Bela Tehnika letak

Obsežen Leclerc katalog z odlično ponudbo izdelkov z izjemnimi popusti

3/5
Actual brochure

Leclerc katalogi predstavljajo izjemne popuste za ogromne količine različnih izdelkov. Leclerc katalog kupca najmanj enkrat tedensko seznanja z vsemi novostmi, ki jih trgovine prinašajo ter izjemnimi popusti na že obstoječe izdelke.

Občasno se pojavi tudi posebna izdaja E.leclerc kataloga, ki zajema določeno sezono. To pomeni, da boste v času praznikov našli prav posebno, prilagojeno ponudbo. Prav tako se ponudba v E.Leclerc letaku razlikuje glede na sezono in letni čas. 

Poleg vsega imajo trgovine E.leclerc še svoje prodajalne E.Leclerc bela tehnika, kar vam omogoča da lahko v trgovini opravite nakup živil ter istočasno še kupite najsodobnejšo tehnologijo, ki jo vaš žep ali dom potrebuje. Za nameček pa se lahko ustavite še v zlatarni in kupite kakšen kos nakita. Oba centra imata tudi dobro založene lekarne Leclerc, kjer boste dobili vse, kar potrebujete za vaše zdravje.

Aktualni katalog E.leclerc, ki velja med 17.07.2024 - 27.07.2024 lahko najdete tukaj.

O trgovinah E.leclerc

Shop

V Sloveniji vas že nestrpno pričakujeta dva nakupovalna centra, ki se nahajata v Ljubljani in v Mariboru. Prvi E.leclerc trgovski center se je odprl leta 2000 v Ljubljani. V Mariboru se je center odprl sedem let kasneje, torej leta 2007. 

V vsakem izmed teh dveh E.leclerc centrov boste našli supermarket, zlatarne, potovalne agencije, drogerije, prodajalne s tehniko in tako naprej.  Ena izmed prednosti nakupovanja v trgovinah E.leclerc niso zgolj akcijske cene in popusti vendar miselnost podjetja. Slednje se namreč povsem prilagaja kupni moči kupcev. To pomeni, da podjetje redno spremlja gibanje kupne moči v okolju v katerem deluje in cene sorazmerno prilagaja glede na trg. 

Več kot 80% vse ponudbe predstavljajo izdelki, ki prihajajo od lokalnih pridelovalcev. V podjetju želijo podpirati lokalno prebivalstvo in gospodarstvo. 

V podjetju je poskrbljeno tudi za delavce. Le ti so mesečno vključeni v program "Top sodelavec meseca," ki najbolj požrtvovalne delavce nagradi vsak mesec. Poleg tega prirejajo tudi letne piknike, kjer se sodelavci s svojimi družinami družijo med sabo. Tudi za otroke zaposlenih je poskrbljeno. Vsako leto namreč priredijo obisk Dedka Mraza, ki otroke tudi obdari. Poslovne večerje, team buildingi ter brezplačna parkirišča so le še nekatere izmed mnogih prednosti, ki so jih delavci v podjetju deležni. 

Oba E.leclerc centra imata isti čas obratovanja. Od ponedeljka do petka med 8:30 – 21:00, ob sobotah med 8:00 – 21:00 ter ob nedeljah med 9:00 – 15:00. Za več informacij o delovnih časih in ostalih koristnih informacijah kliknite tukaj

Poleg trgovin E.leclerc si lahko ogledate tudi ponudbo trgovin kot so Lidl, Spar, Mercator, Tuš, Eurospin, Bofrost, Jager, Ahac in Hofer saj čisto vse spadajo v skupno kategorijo Živila

Več o trgovinah E.leclerc pa si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani e-leclerc.si.

E.leclerc ponudba izdelkov z lastnimi blagovnimi znamkami

Assortment

Trgovine E.leclerc vam nudijo raznoliko izbiro izdelkov. Poleg redne ponudbe lahko najdete še torte, pecivo, kruh ter pice velikanke, ki jih spečejo kar po vašem naročilu. Tudi za kosilo vam ni potrebno skrbeti, saj vam bo topli kotiček z veseljem pripravil rebrca, piščanca, ali pa kakšen bograč. 

Kljub temu, da njihove trgovine na policah ponujajo več kot 80% slovenskih izdelkov, se podjetje vseeno rado pohvali tudi z lastnimi blagovnimi znamkami. Na policah boste tako našli:

  1. Marque Repère. Gre za raznolike izdelke vrhunske kakovosti, ki ohranjajo cenovno dostopnost. Pod to znamko boste našli: 
  • Délisse 
  • Notre jardin 
  • Jafaden 
  • les Croisés 
  • Chaque jour sans gluten 
  • Bio village in Bio Naïa 
  • In še mnogo drugih

      2. Ekonomična cenovna obveza ali €.C.O. Gre za izdelke, ki so preverjenega kakovostnega razreda vendar se bohotijo z najnižjimi možnimi cenami.

      3. TISSAIA. Gre za blagovno znamko, ki se osredotoča predvsem na izdelke iz tekstila in obutve. Kakovostna oblačila po nizkih cenah.  vključuje obutev in tekstilne izdelke visoke kakovosti po najboljših cenah.

Ne pozabite pregledati E.leclerc katalog za najnovejše akcijske cene.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Sir
Jogurt
Jajca
Olje
Kava
Cokolada
Sok
Vino
Pivo
Piscancje meso
Paradiznik
Riz
Caj
Spageti
Kisla smetana
Gin
Jagode
Kosmici
Testenine

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila