Logotip Lidl
3/5

LIDL katalog Slovenija od 01.06.2023 | Letak, Akcija, Outlet

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Lidl katalog Slovenija + Outlet letak

Lidlov letak vas pričakuje z vrhunsko kakovostjo po najnižjih cenah

3/5
Actual brochure

Lidlov letak skrbi, da je kupec vedno obveščen o najnovejši sezonski ponudbi sveže hrane. Poleg hrane lahko v letaku Lidl najdete tudi raznorazne pripomočke za vrt in dom ter blaga za vsakodnevno rabo. Znižanje na sadje in zelenjavo ter gospodinjske aparate so le ena izmed prednosti Lidlovega letaka. Aktualni letak, ki velja med 25.05.2023 - 04.06.2023 lahko najdete tukaj.

Lidlovi letaki izhajajo enkrat na mesec in se prilagajajo sezoni. Občasno se pojavijo tudi posebni Lidlovi letaki, katerih posebnost je specifična tematika, na primer: Ameriški tedni, grški tedni, italijanski tedni ali celo retro tedni, ki zagotavljajo, da so še tako specifične želje izpolnjene in da prav nihče ne zapusti trgovine praznih rok.

O trgovinah Lidl

Shop

Lidl je ena izmed najuspešnejših trgovskih verig v Sloveniji. Slovenskim kupcem so se prvič predstavili v letu 2007, ko so odprli 15 poslovalnic po celotni Sloveniji. O napredku in razvoju Lidla priča dejstvo, da je danes kupcem na voljo kar 57 trgovin, ki so razporejene po celotni Sloveniji. 

Vseh 57 Lidlovih trgovin najdete po večjih slovenskih mestih, kot so na primer Ljubljana kakor tudi po manjših, na primer Murska Sobota. 

Slogan Lidlovih trgovin je "Preprosto več za vas," kar pomeni, da boste v Lidlu našli kakovostne izdelke po dostopnih cenah. Odpiralni čas Lidlovih trgovin je med 08.00 - 21.00 od ponedeljka do sobote ter med 09.00 - 15.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Lidl v vašem okolišu najdete tukaj lidl.si/odpiralni-casi.

Lidl je v letu 2017 in 2018 bil prejemnik prestižnega certifikata "Top Employer" s strani Top Employers Institute. To priča o dejstvu, da se Lidl odločno zavzema za svoje zaposlene. Certifikat prejmejo podjetja, ki izvajajo izvrstne kadrovske prakse in skrbijo, da so njihovi delavci zaposleni v pozitivnem okolju v katerem se čutijo cenjene za njihovo delo. Lidl je prav tako ponosen lastnik certifikata Družini prijazno podjetje, kar pomeni, da pomagajo svojim zaposlenim pri usklajevanju med delom v podjetju in preživljanju časa s svojimi družinami.

Trgovine Lidl pa ne skrbijo le za dobro počutje svojih zaposlenih, ampak tudi za odlično počutje svojih kupcev in pomoči potrebnih. Trgovine Lidl tako spadajo v UNICEF-ov program varnih točk, kamor se lahko zatečejo otroci, ki potrebujejo pomoč. Tako v trgovinah, kot na sedežu podjetja jih bodo pričakali ustrezno usposobljeni delavci in poskrbeli za njihovo varnost, jim pomagali ali pa z njimi samo poklepetali in podelili kakšen nasvet.

V podjetju Lidl so prav tako trajnostno naravnani. Želijo biti pozitivna sprememba v svetu, ki jih obdaja in dokazati, da lahko tudi trgovinske verige storijo korak naprej za boljši jutri. Zato so se odločili, da iz prodaje v celoti umaknejo plastične vrečke. Le te so že nadomestile papirnate, v podjetju pa upajo, da bodo s tem do leta 2025 zmanjšali porabo plastičnih materialov znotraj podjetja za kar 20%. Zavezujejo se tudi k temu, da do istega leta poskrbijo, da bodo vse njihove blagovne znamke deležne celovite prenove in kupca na policah pričakale v 100% razgradljivi embalaži.

Trgovine kot so Spar, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Jager, Ahac in Hofer imajo z Lidlom skupno točko, saj spadajo v kategorijo Živila. Lidl pa se od teh trgovin razlikuje predvsem po svoji ponudbi. Le v Lidlovih prodajalnah lahko najdete izdelke, ki niso na voljo nikjer drugje. 

Več o Lidlu si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani lidl.si

Lidlova vrhunska ponudba izdelkov

Assortment

V Lidlu boste naleteli na dnevne akcije različnih izdelkov. Lidl stremi k ustvarjanju boljšega jutri zato se police pridno polnijo z zdravimi, BIO izdelki. Poleg tega Lidl vzpodbuja lokalne pridelovalce in podjetnike, ki potrebujejo nov zagon. Zato boste v trgovinah Lidl in Lidl letakih zasledili tudi preverjene domače, slovenske izdelke. 

Trgovine Lidl vas pričakujejo z ogromnim asortimentom svežega sadja in zelenjave ter mesnih in veganskih izdelkov. Na policah Lidla boste našli tudi izdelke ki ne vsebujejo glutena ali laktoze. Za tiste, ki želite nekaj več, pa skrbijo izdelki, ki bodo obudili vaš dom, delavnico ali vrt. Tudi za fizično aktivne je poskrbljeno, saj boste na policah našli raznorazna prehranska dopolnila ter pripomočke in oblačila za vadbo. 

Lidlove trgovine imajo tudi svojo Lidlovo pekarno, ki vas pričakuje s hrustljavim kruhom ter raznimi sladkimi in pekovskimi pecivi. Med njimi boste našli tudi klasične slovenske izdelke, kot so na primer bele štruce, žemljice ter Martinov ali Jelenov kruh. 

Kakovost in svežina sadja in zelenjave je ena izmed najpomembnejših stvari, ki jih kupci želijo in cenijo. Zato pri Lidlu prodajalci vestno skrbijo, da je kvaliteta na nivoju in sicer tako, da preverjajo vso sadje in zelenjavo v enournih intervalih. Kupcu tako ni potrebno skrbeti saj je sadje in zelenjava vedno sveža in kakovostna. 

Lidl je lastnik več blagovnih znamk. Na policah boste lahko tako našli:

  • Izdelke blagovne znamke Cien. Gre za blagovno znamko pod katero sodijo izdelki iz Lidlove drogerije. Šamponi, kreme, laki za lase in nohte, dezodoranti in še mnogo več vas že nestrpno pričakujejo pod Lidlovo lastno znamko.
  • Izdelke blagovne znamke Milbona. Pod to blagovno znamko spadajo raznorazni mlečni izdelki. Siri, namazi, skute in jogurti s potrjeno kakovostjo in pripravljeni prav posebej za vas.
  • Izdelki blagovne znamke Naše nam paše. Gre za posebno blagovno znamko, ki je prisotna le na slovenskem trgu. Pod to znamko boste našli izdelke, ki so slovenskega porekla in imajo svojo tradicijo. 100% slovensko meso, testenine, pekovski izdelki in še več čakajo na vas. Slednje je v letu 2019 pregledala in nagradila Gospodarska zbornica Slovenije in kar 22 izdelkom podelila zlato priznanje za kakovost.
  • In še mnogo drugih.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Maslo
Sir
Olje
Kruh
Cokolada
Salama
Sunka
Sok
Pivo
Piscancje meso
Paradiznik
Ribe
Caj
Spageti
Goveje meso
Jagode
Sladoled
Solata
Avokado
Voda

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.