Ocena 3/5

Trgovine Lidl se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Ker imajo v trgovinah Lidl zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Trgovine Lidl redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 18.07.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Lidl? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Mercator, Spar, Tuš.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.lidl.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Lidl, katero Vam prinaša Kimbino. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Lidl v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Lidl, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Lidl ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.