Ocena 3/5

Le kdo ne pozna trgovin Jager! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Jager Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene! Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Lidl, Mercator, Spar, Tuš?

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne www.trgovinejager.com - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Jager vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Jager raje ogledujete na spletu.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin Jager več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne Jager. Vaš Kimbino.