Jager katalog je edini več-delni katalog z nizkimi cenami

Trgovine Jager so slovenski javnosti znane že več let. Tudi Jager s pomočjo katalogov obvešča kupce o akcijskih ponudbah izdelkov in znižanjih, ki bodo razveselila čisto vsak žep. Jager je ena izmed trgovin, ki se ne ukvarja le s prodajo živil, ampak s prodajo marsikaterih drugih izdelkov. 

Prav zaradi tega dejstva so se pri Jagru odločili, da njihov katalog razdelijo na tri dele. Prvi del kupca obvešča o akcijskih cenah živil. Drugi del o akcijskih cenah tekstila ter tretji del o akcijskih cenah tehnike. Prepričajte se sami in prelistajte aktualni Jager letak, ki velja med 23.09.2020 - 29.09.2020 in ga lahko najdete tukaj.   

O trgovinah Jager

Jager je eno izmed najuspešnješih slovenskih podjetij. Ustanovljeno je bilo leta 1989, kar pomeni, da je kupcem izdelek ponujalo še pred obstojem samostojne Slovenije. V začetku je šlo za zelo majhno, družinsko trgovino, ki se je uspela preleviti v zgodbo o uspehu. 

Iz štirih zaposlenih delavcev je zrastlo podjetje v katerem je danes zaposlenih čez 700 oseb. K temu prispeva tudi dejstvo, da se Jager zavzema za svoje delavce in jim nudi popolno podporo, stabilnost in predvsem varnost na delovnem mestu. Njihova filozofija temelji na dejstvu, da je bo prijazen trgovec poskrbel za pozitivno izkušnjo pri kupcu, zaradi česar se bo slednji rad vračal nazaj. 

Trgovine Jager so trenutno prisotne le v severo-zahodni Sloveniji, v mestih kot so CELJE, MELJE MB, KOSTRIVNICA, ŠENTJUR, VELENJE... Katalogi veljajo za prav vse poslovalnice istočasno, kar pa ne moremo trditi za delovne čase. Le ti so zelo raznoliki in se razlikujejo od trgovine do trgovine. V glavnem trgovine obratujejo med 7:00 – 20:00 od ponedeljka do sobote ter med 7:00 in 19:00 ob nedeljah. Za točen čas obratovanja poslovalnice v vaši bližini pa kliknite tukaj

Slogan trgovin Jager je: "Vedno poceni." K temu pripomore tudi vizija podjetja, kjer želijo biti znani predvsem po nizkih cenah, ki jih prinašajo predvsem lokalni izdelki. S slednjimi si v podjetju želijo spodbujati lokalni trg in rast lokalnega gospodarstva. 

Trgovine Jager si trg delijo s konkurenti kot so Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Lidl, Mercator, Spar, Tuš saj vsi skupaj sodijo v kategorijo Živila

Več o trgovinah Jager si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.trgovinejager.com

Jagrova ponudba izdelkov temelji na drugačnosti

Trgovine Jager kupcu nudijo raznoliki izbor izdelkov. V podjetju se zavzemajo za lokalne izdelke s pridihom modernosti. Zato se vztrajno preusmerjajo v čimbolj naraven način pridelave živil. Vsa ta živila jim je uspelo strniti pod oznako "zdravo z naravo." Gre za živila, ki so bila v celoti pridelana na povsem naraven, ekološki način, brez kakršnihkoli stranskih procesov.  

Ko opazite izdelke z oznako SLOVENSKO, vedite, da kupujete 100% slovenske izdelke in s tem ne podpirate le trgovine Jager vendar celoten lokalni trg. 

Delikatesa Jager svojih lastnih izdelkov nima. V podjetju pa vztrajno sodelujejo z več različnimi poslovnimi partnerji, zato boste v delikatesi našli kakovostne produkte blagovnih znamk Kras, Z'dežele, Pohorske mesnine, Panvita, Davidov Hram, MDK, Košaki, Perutnine Ptuj, Mesnine Žerak, Loške mesnine, Wech, F. Kreiner, Košaki in še mnoge druge.

Jager se prav tako bohoti z lastno blagovno znamko JAGER. Pod to znamko sodijo raznolika živila ter svež kruh. 

Ne zamudite akcijskih cen in si oglejte ponudbo v Jager letaku - Jager - Katalog živila.

 

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.