Vsi smo že slišali za Conrad. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Med kupci so trgovine Conrad znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Nove akcije? Conrad jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 20.11.2019 lahko najdete tukaj tukaj. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bela plus, Big Bang, M tehnika, Merkur?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.conrad.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Conrad, katero Vam prinaša Kimbino. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Conrad ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Črni Petek in Conrad

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Conrad! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Conrad!
Zadnji letak, Conrad - Aktualna ponudba, velja od 20.11.2019 - 27.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Conrad. V kategoriji Tehnika, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.