Ocena 3/5

Akcija - predgled letaka Conrad veljavnega od 25.07.2018
Akcija - predgled letaka Conrad veljavnega od 14.05.2018
Akcija - predgled letaka Conrad veljavnega od 20.04.2018
Vsi smo že slišali za Conrad. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Med kupci so trgovine Conrad znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Nove akcije? Conrad jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 09.07.2019 lahko najdete tukaj tukaj. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bela plus, Big Bang, M tehnika, Merkur?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.conrad.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Conrad, katero Vam prinaša Kimbino. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Conrad ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Naročite se na naše novičke ali naložite našo aplikacijo Kimbino, in obljubimo Vam, da ne boste zamudili nobene Conrad posebne ponudbe več, ker boste vedno na tekočem z aktualnimi ponudbami prodajaln Conrad.