Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Conrad
3/5

Conrad katalog od 01.05. - 31.05.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Conrad

Conrad katalog

3/5
Actual brochure

Conrad katalog ponuja belo tehniko in ostalo elektroniko po izjemno ugodnih cenah

Conrad katalog poskrbi, da je kupec vedno obveščen o ponudbi izdelkov iz bele tehnike in elektronike. Conrad Slovenija je eno izmed najbolj priljubljenih podjetij pri nas. Zadovoljni kupci pa so postali del te uspešne zgodbe. Conrad katalog 2024 tudi letos skrbi za ugodne izdelke in vaše zadovoljstvo. Aktualni katalog, ki velja med 01.05.2024 - 31.05.2024 lahko najdete tukaj.  

Conrad katalogi izhajajo enkrat na mesec. Kupcem predstavijo svojo obsežno ponudbo po izjemno ugodnih cenah. Večina kupcev, ki se odloča za nakup bele tehnike ali druge elektronike bodo v Conrad katalogih našli prav vse kar potrebujejo.

O skupini Conrad

Shop

Skupina Conrad je skupina večih mednarodnih podjetij katerih skupna točka je dobava in prodaja nove tehnike in elektronike. Skupina se je v vseh letih razširila na tržišča po celotni Evropi. Združuje 14 podjetij in nekaj distribucijskih partnerjev. Slednji so odgovorni predvsem za različne tehnične potrebe zasebnih in poslovnih strank širom Evrope. 

V svojih začetkih je bilo podjetje Conrad v celoti družinsko podjetje. Ustanovljeno je bilo leta 1923 v Berlinu. Conrad še vedno v celoti vodi ista družina. To pomeni, da so lahko v celoti spremljali kako se je njihovo podjetje razvilo iz podjetja, ki je po pošti pošiljalo elektroniko na dom, do podjetja, ki ga poznamo danes.

Podjetje Conrad se bohoti z enim izmed največjih in najsodobnejših distribucijskih centrov v Evropi. Logistični center se nahaja v kraju Wernberg-Köblitz. Od tam se v nove domove odpravi preko 35.000 paketov na dan v več kot 150 držav. To pomeni, da podjetje skupno odpošlje kar 7,2 milijona pošiljk tekom leta. 

V podjetju prav tako prisegajo, da je stranka vedno na prvem mestu. Slednje definirajo po obsegu, varnosti in kakovosti njihovih storitev. Vsa naročila želijo obdelati kar se da hitro in kar se da zanesljivo. Temu primerna je tudi tehnologija, ki zaposlenim omogoča, da vaši paketi končajo v vašem nabiralniku hitro in brez napak. 

Delovni čas podjetja Conrad v Sloveniji je med 08:00 – 17:00 od ponedeljka do četrtka ter med 08:00 – 16:00 ob petkih. Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa podjetje ne obratuje. Vse potrebne informacije o odpiralnem času najdete tukaj: Kontakt

V kategorijo Tehnika pa sodijo še ostale trgovine in podjetja kot so, na primer M tehnika, Merkur, Big Bang, Bela plus in Inter Diskont. Conrad se od preostalih podjetij razlikuje po svoji mednarodni veljavi.

Več o podjetju Conrad si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani conrad.si

Conrad ponuja izdelke in svetovanje za vse priložnosti

Assortment

V podjetju ne delajo razlik med svojimi strankami. Če ste navaden uporabnik, navdušenec, podjetje ali celo laboratorij vam v podjetju nudijo ideje in rešitve, ki bodo pripomogle na vaši poti do uspeha. Za vsa vprašanja so vam na voljo celo 24 ur na dan. Vse izdelke, ki jih podjetje nudi svojim uporabnikom lahko najdete v Conrad katalogu, na njihovi spletni trgovini ali pa kar v njihovih poslovalnicah. 

Vsi izdelki, ki jih podjetje Conrad prodaja, so vam na voljo preko kataloške prodaje ali pa nakupa v poslovalnici sami. Kataloška prodaja pomeni, da vam izdelek pošljejo na dom. S tem podjetje zagotavlja vaše udobje, saj vam omogoča nakup izdelka v skladu z vašimi željami. Spletna trgovina podjetja se bohoti z več kot 6 milijoni obiskov na mesec in je bila v Nemčiji že večkrat nagrajena kot ena izmed najboljših spletnih trgovin. 

Trenutna ponudba, ki vas že nestrpno pričakuje je sestavljena iz kar 750.000 izdelkov. To pa ne pomeni, da so se v podjetju pri tej številki ustavili. Število izdelkov se iz leta v leto samo povečuje. Na policah boste tako našli izdelke večjih kategorij, kot so Računalništvo in pisarna, Multimedija, Avto, Hobby & Gospodinjstvo, Orodje in delavnica, Hišna tehnika & Smart living, Kabli in konektorji, Merilna tehnika & napajanje, Razvoj & Izobraževanje, Aktivne komponente, Pasivne komponente, Elektromehanske komponente ter Avtomatizacija in pnevmatika. Vse te pa vključujejo izdelke od priznanih blagovnih znamk, kot so REELY, Voltcraft, Toolcraft, Renkforce, Conrad Energy, Mc Crypt, C-control, Sygonix, Emmerich.

Podjetje Conrad ima tudi lastne blagovne znamke, ki so cenovno ugodne, pa vendar vrhunske kakovosti. Bodite pozorni na izdelke z oznako VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, Renkforce, sygonix®, Conrad energy, Speaka Professional, C-Control Pro, eurochron, REELY, EMMERICH, Conrad ter BaseTech.

Vse to in še več najdete v Conrad katalogu Conrad katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Zelena
Kabel
Svetilka
Led svetilka
Led reflektor
Barva

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika