Kimbino
Kimbino
Logotip Inter Diskont
3/5

Inter Diskont Katalog 27.02.2024 → aktualna ponudba

OGLAŠEVANJE

Inter Diskont katalog

3/5
Actual brochure
Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Inter Diskont. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni.
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Inter Diskont dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Inter Diskont. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 02.03.2024.
Izdelki, kot na primer {special_offer}, so trenutno na razprodajah. Kje? V trgovinah Inter Diskont.
Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: M tehnika, Merkur, Big Bang, Bela plus in Conrad.

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Inter Diskont se nahaja v mnogih mestih, na primer Ravne na Koroškem in Ljubljana.
Prodajalne Inter Diskont večinoma nudijo nakup znamk kot so {shop_brands}, seveda po najugodnejših cenah.
Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na interdiskont.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Inter Diskont in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.
Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Inter Diskont raje ogledujete na spletu.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Inter Diskont, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Inter Diskont ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Inter Diskont

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.