Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Inter Diskont Katalog 23.07.2024 → aktualna ponudba

OGLAŠEVANJE
Inter Diskont

Inter Diskont katalog

3/5
Actual brochure
Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Inter Diskont. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni.
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Inter Diskont dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Inter Diskont. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 30.07.2024.
Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: M tehnika, Merkur, Big Bang, Bela plus in Conrad.

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Inter Diskont se nahaja v mnogih mestih, na primer Ravne na Koroškem in Ljubljana.

Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Inter Diskont ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Inter Diskont? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Inter Diskont.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Telefon
Disk
Adapter
Kuhalnik
Tehtnica

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika