Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Hofer katalog 18.07.2024 | aktualna ponudba Slovenija + vikend akcija

OGLAŠEVANJE
Hofer

Hofer katalog + akcija fenomenalni vikend

Hofer katalog kupcu ponuja več kvalitete za manj denarja

3/5
Actual brochure

Hofer Slovenija katalog redno obvešča kupce o sezonski ponudbi sveže hrane ter pijače. Na straneh novega Hofer kataloga boste našli tudi razne pripomočke za dom ter potrošno blago za vsakodnevno rabo. Ker trgovine Hofer temeljijo na cenovno ugodnem in vendarle kakovostnem nakupovanju boste v katalogu našli tedenske akcije in znižanja. Aktualni Hofer katalog, ki velja med 18.07.2024 - 25.07.2024 lahko najdete tukaj.

Hofer letaki izhajajo enkrat na teden in se prilagajajo sezoni ter povpraševanju kupcev, v njih med drugim najdete tudi posebno Hofer vikend akcijo, katera velja le ob sobotah in nedeljah. Občasno se pojavi tudi posebna, kulinarična izdaja kataloga, ki poskrbi za kulinarični navdih pri kupcih in z njimi deli recepture za razne jedi. Hofer letak tako ponuja nekaj za vsakega še tako zahtevnega kupca. Oglejte si ugodno ponudbo Hofer in se prepričajte kar sami!

O trgovinah Hofer

Shop

Slovenija je leta 2005 dočakala svoje prve Hofer trgovine. V začetku je bilo po celotni Sloveniji vsega enajst trgovin pred katerimi so stale dolge vrste kupcev. Slednji s ponudbo niso bili razočarani zato je število Hofer trgovin začelo naraščati. Tako je Slovenija v letu 2007, torej dve leti kasneje, že imela 30 trgovin. Kupci imamo trenutno na voljo nekaj več kot 80 trgovin Hofer po celotni Sloveniji v katerih je zaposlenih več kot 1900 delavk in delavcev. 

Trgovine Hofer najdete v mestih kot so Ilirska Bistrica, Ljubljana, Grosuplje, Postojna, Cerknica...

Slogan Hofer ponudbe se glasi "Več kot fer." V podjetju ta slogan delijo na več pod-sloganov:

Fer do kupcev. Trgovine Hofer obljubljajo, da kupcem ponudijo izdelke najvišje kakovosti po najnižji možni ceni. To jim omogoča optimizacija skladiščenja in iskanje novih logističnih rešitev. Hoferjeva ponudba se tako preobrazi v Hofer ceno, ki na koncu doseže kupca, pogosto kot del Hofer akcije in Hofer posebne ponudbe. Tako je lahko cena vseh dobrin, na primer Hofer cena za sladkor, še boljša in bolj poštena za vse. Hofer stalno preverja produkte, ki jih nabavlja od svojih dobaviteljev in s tem poskrbi, da kvaliteta ostaja enaka ali pa se celo izboljšuje. Standardi, ki se jih trgovine držijo so veliko strožji od slovenske zakonodaje. 

Fer do sodelavcev. Hofer se zaveda, da podjetja in trgovin brez sodelavcev in sodelavk ne bi bilo. Delavci so plačani z nadpovprečnim plačilom napram ostalim v istem sektorju. Poleg tega pa podjetje zagotavlja tudi druge ugodnosti za svoje delavce. So družini prijazno podjetje, kar pomeni, da lahko delavci brezskrbno krmarijo med zasebnim in poklicnim življenjem. V Hofer kuhinjah so za delavce vedno na voljo sveže sadje in zelenjava ter napitki. Nagrade dosežejo tudi tiste delavce, ki ponujajo prodorne zamisli za razvoj podjetja. Za nameček pa poskrbijo še za raznorazna karierna izobraževanja in izobraževanja s pridihom osebne rasti in zdravja. 

Fer do dobaviteljev. Hofer posluje zgolj z zanesljivimi dobavitelji. Z njimi nato sklepajo dolgoročna partnerstva in s tem zagotavljajo stalno in kakovostno ponudbo izdelkov. Med Hofer dobavitelje spadajo priznani mednarodni dobavitelji ter lokalni dobavitelji. Slednjim Hofer omogoča možnost razvoja in prodora na slovensko tržišče. Velik pomen imajo dolgoročna partnerstva, saj omogočajo konstanten pritok kakovostnih izdelkov na police Hofer trgovin. Dobavitelji imajo tako stabilen pritok denarja kar je še posebej pomembno za lokalne dobavitelje. Nekaterim od slednjih je Hofer s pomočjo svojih polic omogočil predor v tujino. 

Fer do družbe. Hofer trgovine so družbeno odgovorne in svoje uspehe delijo z okolico, ki jih obdaja. Svoje znanje in vire širijo v okolico in pomagajo kjer se pomagati da. K pozitivnim spremembam želijo privaditi tudi kupce zato jih vključujejo v akcije kjer je to možno. S podpiranjem obstoječih projektov in humanitarnih organizacij v obliki materialnih ali denarnih donacij poskrbijo, da se del kapitala vrača nazaj v družbo.

Fer do okolja. Hoferjeve trgovine spadajo med ene izmed največjih, kar pomeni, da s seboj nosijo tudi veliko mero odgovornosti. Hofer se na svoj način spopada z zmanjševanjem obremenjenosti okolja s pomočjo skrbno načrtovanih in optimiziranih logističnih poti ter koriščenjem zelene energije. Spopadajo se tudi s problematiko plastične embalaže in si prizadevajo, da bi v prihodnje trgovine Hofer ponujale le 100% razgradljivo embalažo. 

Ena izmed prednosti nakupovanja v trgovinah Hofer je predvsem enak tloris trgovin. Le ta se lahko razlikuje le glede na levo ali desno razporeditev, ki je odvisna od strani vhoda v trgovino. Ne glede na to, pa se izdelki v vseh trgovinah nahajajo na povsem istih točkah in na povsem istih policah. 

Za kupca je to velikega pomena, saj točno ve kje bo našel izdelke, ki jih potrebuje, ne glede na to v katero Hofer trgovino stopi po svoj nakup. Slednji je prav tako časovno veliko krajši, saj kupcu ni potrebno iskati izdelkov, ki jih potrebuje, kar pomeni, da v trgovini porabi veliko manj časa. Enoten tloris v vseh trgovinah pa vpliva tudi na delavce, saj jim omogoča stalno optimizacijo procesov, kar pomeni, da delavci prihranijo veliko energije, istočasno pa polnijo svoje police hitreje kot konkurenti. 

Odpiralni čas Hofer trgovin je med 08.00 - 21.00 od ponedeljka do sobote ter med 08.00 - 15.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah po Sloveniji razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Hofer v vašem okolišu najdete tukaj.

Hofer deli skupno točko tudi s trgovinami kot so Lidl, Spar, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Jager in Ahac. Vsa ta podjetja pa skupaj sodijo v kategorijo Živila

Več o trgovinah Hofer si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani hofer.si.

Hoferjeva ponudba kvalitetnih izdelkov

Assortment

Trgovine Hofer stremijo k temu, da na policah ponudijo kakovostne in dostopne izdelke, Najraje kakovostne izdelke lokalnih proizvajalcev katerim omogočijo preboj na trg. S tem si je podjetje Hofer ustvarilo renome trgovine kjer lahko kupec kupi naravne, domače izdelke, ki so za povrh tudi odlične kakovosti. 

Hofer akcija se zavzema za zdrav način življenja, zato ponudbo krepijo z izdelki s tako imenovane Hoferjeve tržnice. Poleg tega pa se še bohotijo s Hofer Gourment ponudbo, kjer se kupcem predstavljajo nevsakdanji izdelki.

Hofer ima, tako kot nekatere druge trgovske verige, veliko lastnih znamk. Na policah boste tako našli izdelke z blagovnimi znamkami Natur aktiv, Milfina, Choceur, Korngold ter Ombia. Hoferjeve blagovne znamke predstavljajo kar 80% celotne Hoferjeve ponudbe. To pomeni, da so kupci deležni kakovostnih izdelkov po kar se da nizkih cenah, saj z njimi upravljajo sami in niso odvisni od drugih.

Te in še marsikatero drugo blagovno znamke lahko najdete tudi v najnovejšem Hoferjevem letaku - Hofer katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Maslo
Sir
Jogurt
Olje
Kruh
Kava
Cokolada
Salama
Vino
Pivo
Jabolka
Paradiznik
Banane
Ananas
Testenine
Cips
Smetana
Piskoti
Skuta

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila