Ocena 3/5

Trgovine Hofer so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Hofer dobite po odličnih cenah. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš?

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na www.hofer.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Hofer vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Hofer letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Hofer. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Hofer. Vaš, Kimbino.