Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Pepco
3/5

Pepco katalog od 11.04.2024 | Letak in ponudba Slovenija

Pepco katalog - letaki Slovenija

3/5
Actual brochure

Izredno malo ljudi v Sloveniji še ne pozna Pepco trgovin in njihove Pepco kataloga z vedno novo in zanimivo ponudbo. Nenazadnje, so novi Pepco katalogi pri nas že tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržišču.

Ker imajo v Pepco letaku zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.

Kupci so že navajeni slediti redni Pepco ponudbi, kjer lahko najdejo vse od opreme za dom, posteljnino, sklede, posodo, škatle, opremo za kopalnico, pa še marsikaj. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 11.04.2024.

Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje.

Ali Pepco Slovenija trenutno nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na pepco.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Pepco in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.

Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Pepco v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Sledenje najnovejšim ponudbam trgovin Pepco se lahko zdi izguba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Naročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino.si. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Pepco, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Torba
Odeja
Baterije
Svetilka
Majica
Obleka
Sandali
Natikaci
Nahrbtnik
Klobuk
Rokavice
Solarna svetilka
Prešita odeja
Peskovnik
Samokolnica
Tunika
Uhani

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Pepco

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.