Logotip Pepco
3/5

Pepco katalog od 01.06.2023 | Letak in ponudba Slovenija

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Pepco katalog - letaki Slovenija

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Pepco. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Ker imajo v trgovinah Pepco zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin Pepco. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 01.06.2023.
Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na pepco.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Pepco in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.
Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Pepco v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Pepco se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Pepco, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Ovitek
Torba
Blazina
Odeja
Krilo
Majica
Majica brez rokavov
Hlace
Kratke hlace
Obleka
Torbica
Potovalna torba
Žlica
Prevleka
Podloga
Toaletna torbica
Steklenica
Tunika

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.