Katalogi Relax bodo kmalu na voljo. Prijavite se in bodite obveščeni

Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Relax. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Relax nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.relax.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Relax si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Relax raje ogledujete na spletu.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.