Kimbino
Kimbino

Relax katalog od 10.06. - 16.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Relax
OGLAŠEVANJE

Relax katalog

Relax katalogi

3/5
Actual brochure

Relaxovi katalogi izidejo nekajkrat letno, v njih pa lahko najdete najboljše ponudbe potovanj za tisti letni čas. Ko boste prelistali njihove kataloge, boste videli, da je precej veliko potovanj namenjenih potovanjem po Sloveniji, kar ni tako običajno za turistične agencije. Relax katalogi so osredotočeni na počitniške destinacije okrog Jadranske obale in na sploh po Mediteranu, zato so njihovi katalogi še posebej aktualni poleti.

Njihov najnovejši katalog, ki je začel veljati prihodnjega tedna lahko najdete na naši spletni strani .

O turististični agenciji Relax

Shop

Turistična agencija Relax je poleg agencije Kompas in Sonček, eno izmed večjih slovenskih podjetij, ki se ukvarjajo s turizmom. Uvrščamo jih v kategorijo Drugo, kjer lahko najdete še preostale podobne ponudnike kot so Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Podjetje Relax je nastalo leta 1990 z mislijo, da bo turizem njihovo glavna poslovna smernica. Njihovo glavno področje so potovanja okoli Jadranskega morja, ki veljajo za cenovno ugodna in profesionalno izvedena. Veljajo za največjega slovenskega organizatorja počitnic in v enem letu popeljejo na sproščeno potovanje na morje, kar 180 000 ljudi. Relaxova potovanja potekajo z njihovo organizacijo, ki jo vodijo usposobljeni vodiči in animatorji, pot do destinacije pa poteka z njihovimi nadstandardnimi avtobusi. 

Udobno potovanje si lahko rezervirate z obiskom njihovih Relax poslovalnic, ki so razkropljene po celi Sloveniji. Najdete jih v vseh večjih mestih, kot so npr. Ljubljana, Maribor pa tudi v Dravogradu, Domžalah, Jesenicah, Ptuju in Slovenj Gradcu. Dve Relax poslovalnici sta za vas odprti v Celju, ter Mariboru. Večinoma so odprte od ponedeljka do petka, od 9:00 do 17:00, vendar lahko to tudi sami preverite na njihovi spletni strani relax.si. Na njihovi uradni spletni strani boste prav tako našli vse kontaktne podatke, v kolikor se vam bodo glede določenih Relax potovanj porodila kakšna vprašanja.

Relax potovanja

Assortment

Kot smo že omenili, se turistična agencija ukvarja predvsem s turizmom, ki obsega kraje okoli Jadranskega morja. V njihovih katalogih lahko dobite veliko zanimivih ponudb potovanj po Hrvaški Istri, ponudba vas vabi, da si ogledate prečudovito Dalmacijo ali pa se sprostite na Hrvaških otokih. Poleg Slovenije in Hrvaške, pa vas lahko agencija Relax popelje tudi v Črno Goro, Bosno in Hercegovino, Albanijo ter Italijo.

Agencija Relax vam ponuja nastanitve v izbranih luksuznih hotelih v Sloveniji in po tujini. Hrvaško obalo se vam ne izplača obiskati samo poleti, saj je ta odličen kraj sprostitve in zabave tudi v zimskih dneh, zlasti v času novega leta. Podjetje Relax v tem času organizira številna silvestrovanja na katerih se zabavajo gostje vseh starostnih skupin. 

Slovenski turizem je v Relaxovi ponudbi potovanj dobro zastopan. Na njihovi spletni strani, ter prav tako v njihovih katalogih, lahko najdete ponudbe potovanj na različne slovenske kraje, sproščanje v slovenskih toplicah, pa tudi oglase za slovenske hotele in apartmaje. Priporočamo vam, da si ogledate njihov katalog katalog trgovine Relax  in ponudbo preverite še sami.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE