S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Mass outlet.

Trgovine Mass outlet so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Mass outlet dobite po odličnih cenah.Mass outlet ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 21.10.2020 tukaj tukaj.Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Modiana.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.mass.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Mass outlet si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Mass outlet ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.