Ocena 3/5

Aktualni letak - predgled letaka Mass outlet veljavnega od 20.05.2019
Aktualni ponudba - predgled letaka Mass outlet veljavnega od 30.04.2019
Akcija: plačaš 2, dobiš 3! - predgled letaka Mass outlet veljavnega od 27.03.2019
Trgovine Mass outlet so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Mass outlet dobite po odličnih cenah. Mass outlet ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 01.07.2019 tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Modiana.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.mass.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Mass outlet si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Mass outlet ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mass outlet se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mass outlet, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.