Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Modiana. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Izbira izdelkov v trgovinah Modiana je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine Modiana imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 19.11.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Modiana? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.modiana.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Modiana. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Modiana ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Črni Petek in Modiana

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Modiana! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Modiana!
Zadnji letak, Modiana - Aktualna ponudba - Montecristo Privee, velja od 19.11.2019 - 26.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Modiana. V kategoriji Oblačila, obutev in šport, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.