S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Modiana.

Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Modiana. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Izbira izdelkov v trgovinah Modiana je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.Trgovine Modiana imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 30.09.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Modiana? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.modiana.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Modiana. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Modiana ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.