Ocena 3/5

kimbino squirrel sad

Modiana nima trenutnih ponudb.

Oglejte si druge ponudbe iz kategorije Oblačila, obutev in šport

OGLAŠEVANJE
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Modiana. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Izbira izdelkov v trgovinah Modiana je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Modiana? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.modiana.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Modiana. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Modiana ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Modiana, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Modiana ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.