Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Modiana katalog od 01.07. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Modiana

Modiana katalog

Katalog Modiana

3/5
Actual brochure

Katalogi trgovine Modiana izhajajo redno in običajno veljajo od enega do dveh mesecev. Trende trenutne sezone iz moške in ženske mode, ter prav tako njihove najnovejše akcije in Modianine popuste, si lahko ogledate tukaj. Katalog je veljaven 01.07.2024 - 31.07.2024.

O trgovini Modiana

Shop

Podjetje Modiana je eno izmed najbolj znanih ponudnikov modnih oblačil v Sloveniji. Svoje trgovine imajo razpršene po celotni Sloveniji. Delovni čas vsake poslovalnice je drugačen, zato vam priporočamo, da tega preverite na njihovi uradni spletni strani modiana.si. Nekatere izmed trgovin so odprte od ponedeljka do sobote, od 8:00 do 20:00. 

Trgovine Modiana uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport v kateri se nahajajo podobni ponudniki modnih oblačil: Hervis, Kik, NKD, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko in C&A.

Prodajalne Modiana so poleg Slovenije, prisotne še na Hrvaškem in v Srbijo. Lastnik znamke Modiana je podjetje Montecristo SL, ki si želi, da bi s svojo ponudbo slovenskih in tujih modnih izdelkov, postal največji ponudnik modnega tekstila v regiji. V enak sklop kot Modiana, spada tudi veleblagovnica Maxi, ki ponuja poleg tekstila tudi kozmetiko.

Ponudba Modiana

Assortment

Modianina ponudba obsega modna oblačila in dodatke za moške, ženske in otroke. Njihova največja ponudba zajema seveda oblačila za ženske, ki so na voljo v sklopu več priznanih znamk. Na voljo so znamke Betty Barclay, zelo popularna oblačila znamke Desigual, prestižne znamke Guess, Lee Cooper, Brax, Tom Tailor, Timeout in nekaterih drugih. Modne navdušenke lahko poleg običajnih oblačil za prosti čas, poslovne ter elegantne priložnosti, v trgovinah najdejo tudi razne modne dodake kot so šali, rute, pokrivala, sončna očala in mnogo drugega. Modiana poskrbi tudi za udobna spalna oblačila in zapeljivo ter kvalitetno spodnje perilo. 

Ena izmed priznanih modnih znamk, ki jo lahko še posebej izpostavimo in je na voljo v ponudbi Modiana, je znamka Lee Cooper. Lee Cooper je znamka z dolgo tradicijo, saj obstaja že vse od leta 1908. Gre za britansko podjetje, ki je znano po kvalitetnem in klasičnem jeansu in bi naj bilo celo prvo podjetje, ki je prvo oblikovalo ženske jeans hlače. 

Ponudba za moške zajema znamke Digel, Fynch Hatton, KVL, Pierre Cardin, Premium by Jack and Jones, Strellson Premium, Tom Tailor in nekatere druge. Moški lahko poleg modernih oblačil za vse priložnosti v Modiani najdejo tudi spodnje perilo in nekatere modne dodatke. Znamka, ki jo velja izpostaviti je znamka Brax, ki ponuja udobna in inovativna oblačila za uspešne moške z pozitivnim pogledom na svet, ter aktivnim življenjem. 

Ponudba za otroke pa vsebuje znamke Blue Seven, Mali zakladi, Name it ter Tommy Hilfiger. V Modiani boste našli kvalitetna oblačila za vašega otroka, ki so udobna in oblikovana po najnovejših modnih smernicah. Oblačila znamke Blue Seven so kakovostna in funkcionalna oblačila, ki so na voljo za dojenčke ter otroke do 14. leta starosti. 

Modianina ponudba zajema precejšnje število prestižnih blagovnih znamk, ki so nekaterimi ljudem cenovno nekoliko težje dostopna. Zaradi tega se kupci radi pozanimajo kdaj bodo lahko ob naslednjih Modianih akcijah deležni popustov. Popuste in akcije, ki so veljavni v trenutni sezoni, si lahko ogledate v Modiana katalogih. Priporočamo vam, da si ogledate njihov katalog Modiana katalog in preverite kaj lepega vam lahko ponudi ta priljubljena modna trgovina, ter v kolikor ste lahko pri nakupu deležni kakšnih popustov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport