KimbinoKimbino
Logotip Mr. Pet
3/5

Mr. Pet katalog od 01.05. - 30.05. | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Mr. Pet katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Mr. Pet. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Ker imajo v trgovinah Mr. Pet zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Mr. Pet ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 01.05.2022 tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Akvonij, Baby center, Europark, Gorenje, Kompas, Matsport, Mladinska Knjiga, Palma, Pepco, Petrol.
Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.mrpet.si.
Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Mr. Pet vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mr. Pet v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!
Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Sok
Ribe
Piskoti
Zelenjava
Sadje
Stranisce
Vaza
Obleka
Pas
Hrana za mačke
Hrana za pse
Bio hrana
Juha
Losos
Priboljški
Tonik
Naravna kozmetika
Bio kozmetika
Posladki
Prašek

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Deli

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo