Kimbino
Kimbino
Logotip Mr. Pet
3/5

Mr. Pet katalog od 01.02. - 29.02.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

Mr. Pet katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Mr. Pet. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Ker imajo v trgovinah Mr. Pet zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Mr. Pet ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 01.02.2024 tukaj.
Ali iščete izdelke, kot na primer {special_offer}? Po znižanih cenah jih lahko najdete v prodajalnah Mr. Pet.
Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje.

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Mr. Pet se nahaja v mnogih mestih, na primer Ljubljana, Kranj, Celje, Koper, Domžale in Murska Sobota.
V prodajalnah Mr. Pet lahko najdete mnoge blagovne znamke, na primer {shop_brands}.
Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne mrpet.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Mr. Pet vedno na voljo, ne glede na to, kje ste.
Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Mr. Pet v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mr. Pet se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mr. Pet, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Olje
Piscancje meso
Ribe
Riba
Voda
Zelenjava
Sadje
Sampon
Krtaca
Čistila
Sirup
Losos
Tonik
Pohištvo
Ležišče
Stopnice
Žarnice
Podloga
Prehranska dopolnila
Radiator

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Mr. Pet

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.