Kimbino
Kimbino

Mr. Pet katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Mr. Pet
OGLAŠEVANJE

Mr. Pet katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Mr. Pet. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Ker imajo v trgovinah Mr. Pet zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Mr. Pet ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 01.06.2024 tukaj.
Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje! So največji tekmeci trgovin Mr. Pet.

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Mr. Pet se nahaja v mnogih mestih, na primer Ljubljana, Kranj, Celje, Koper, Domžale in Murska Sobota.

Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Mr. Pet na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Mr. Pet se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Mr. Pet, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Ribe
Piskoti
Sladoled
Zamrzovalnik
Stranisce
Sampon
Hrana za mačke
Hrana za pse
Tuna
Tonik
Ležalnik
Podloga
Posladki
Prašek
Brisača
Okvir

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE