KimbinoKimbino
Logotip Dipo
3/5

Dipo katalog za tekoči teden

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Dipo katalog s pohištvom po konkurenčnih cenah

3/5
Actual brochure

Če iščete novo ter kakovostno pohištvo, potem je Dipo pravi odgovor za vas. Pri Dipu vas pričakuje moderno in lepo pohištvo po konkurenčnih cenah! Da boste vedno seznanjeni z aktualno ponudbo smo za vas pripravili spletne kataloge Dipo. 

Aktualni letak, ki velja med 05.10.2021 - 30.10.2021 lahko najdete tukaj.  

Pri podjetju Dipo izdajajo kataloge enkrat mesečno. Trajanje akcijskih cen, ki jih najdete v katalogih je tako omejeno le na mesec od izida kataloga oziroma do odprodaje zalog. Dipo katalogi se spreminjajo glede na sezono, kar pomeni, da vas bo s prehodom na novo sezono pričakala povsem nova in moderna oprema, ki jo potrebujete za svoj dom ali vrt.

O prodajalnah Dipo

Shop

Večino bralcev bo slednji podatek presenetil, saj mnogi še ne vedo, da so trgovine Dipo v bistvu prodajalne, ki so del skupine Rutar. Slednja velja za eno izmed največjih prodajnih verig pohištva v celotni srednji in vzhodni Evropi. Rutar ima sedež v sosednji Avstriji, v kraju imenovanem Dobrla Vas. Dipo prodajalne so tako le ena izmed mnogih vej, ki jih je razširil Rutar. 

Dipo je svoje prodajalne odprl po vseh večjih slovenskih mestih, kot so na primer Koper, Celje, Ljubljana, Murska Sobota.

Obratovalni čas Dipo trgovin je enoten. Od ponedeljka do sobote so prodajalne odprte za kupce med 9:00 in 20:00. Ob nedeljah in praznikih pa so prodajalne zaprte. Za več informacij o obratovalnih časih poslovalnic v vašem okolišu pa kliknite tukaj

Pri podjetju Dipo se zelo radi pohvalijo tudi s svojo zvestobo do delavcev. Nudijo jim odlično izobrazbo, trening ter redna strokovna usposabljanja. Z investicijo v lasten kader lahko Dipo kupcu zagotavlja, da ga bodo vedno pričakali srečni, strokovno usposobljeni delavci.

Trgovine kot so Bauhaus, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax in OBI imajo z Dipom skupno točko, saj spadajo v kategorijo Dom in vrt. Dipo pa se od teh trgovin razlikuje predvsem po svoji ponudbi. Le v Dipovih prodajalnah lahko najdete izdelke, ki niso na voljo nikjer drugje. 

Več o Dipu si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.dipo.si

Dipo prodajne police

Assortment

V Dipu imajo za vas vse potrebno da opremite svojo kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnico, garderobo, otroške sobe, pisarne, kopalnico ter vrt. Za nameček pa vas pričakuje še več zunanje opreme, ki vam omogoča lažjo skrb za okolico svojega doma. 

V poslovalnicah Dipo pa se ne ukvarjajo zgolj s prodajo pohištva za raznolike prostore. Poleg pohištva vam namreč še nudijo povsem brezplačen računalniški izris prostorov, dostavo pohištva na dom in montažo ter veliko ostalih dodatnih meritev, ki jih potrebujete.

Poleg vsega že omenjenega, pa vam v podjetju nudijo tudi nakup na obroke, kar pomeni, da si lahko pohištvo zagotovite po najnižjih cenah in ga odplačujete po mesečni vsoti, ki vam ustreza.

Vse to in še več najdete v Dipo 2021  katalogu Oktober.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo