Ocena 3/5

Aktualni letak - predgled letaka Dipo veljavnega od 02.07.2019
Aktualni letak - predgled letaka Dipo veljavnega od 18.06.2019
Aktualni letak - predgled letaka Dipo veljavnega od 11.06.2019
Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Dipo. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. Dipo nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Dipo ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 16.07.2019 tukaj tukaj. Tudi te prodajalne: Bauhaus, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.dipo.si na njihovi spletni strani.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Dipo vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Dipo ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Dipo. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Dipo. Vaš, Kimbino.