Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Dipo. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. Dipo nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Dipo ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 14.01.2020 tukaj tukaj. Tudi te prodajalne: Bauhaus, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.dipo.si na njihovi spletni strani.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Dipo vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Dipo ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.