Kimbino
Kimbino

Lisca katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Lisca
OGLAŠEVANJE

Lisca katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Lisca so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.
Med kupci so trgovine Lisca znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.
Prodajalne Lisca redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 01.06.2024? Poglejte si tukaj!
Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Prodajalne Lisca se nahajajo tudi v Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto, Kranj in Koper.

Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Lisca ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin Lisca se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln Lisca, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport