false
Kimbino
Kimbino
Logotip Lisca
3/5

Lisca katalog od 01.11. - 31.12.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

Lisca katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Lisca so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.
Med kupci so trgovine Lisca znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.
Prodajalne Lisca redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 01.11.2023? Poglejte si tukaj!
V prodajalnah Lisca, so trenutno na razprodajah izdelki kot {special_offer}.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Lisca? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Prodajalne Lisca se nahajajo tudi v Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto, Kranj in Koper.
V prodajalnah Lisca lahko najdete mnoge blagovne znamke, na primer {shop_brands}.
Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne lisca.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Lisca in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.
Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Lisca letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Posebne ponudbe trgovin Lisca so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Lisca

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.