Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

OBI katalog 2024 | Letak Slovenija 22.07. - 28.07.

OGLAŠEVANJE
OBI
OGLAŠEVANJE
OBI
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

OBI katalog 2024 - Letak in ponudba online

Prelistajte katalog Obi in stvari naredite sami

3/5
Actual brochure

Obi katalogi 2023 izhajajo vsakih nekaj mesecev in večinoma tudi veljajo dolgo časa. Veljavnost Obi letaka sega od dveh mesecev pa vse do pol leta in več, odvisno od tematike. Med poletjem lahko na primer pričakujete katalog, ki vas bo poučil o vsem v zvezi z gradnjo bazenov, proti koncu leta pa na primer letak o Obijevi praznični ponudbi v katerem boste našli raznolike božične okraske, lučke, sveče, različna svetila, plastične božične smreke, podstavke za postavitev smreke ter mnogo drugega. Katalog o ponudbi oken in vrat po naročilu vas bo poučil o vsem, kar rabite vedeti preden začnete z nakupom teh pomembnih elementov vsakega bivalnega prostora. Letak o kopalnicah, pa vse v zvezi s prenovo kopalnic.

Obi ponudba vas bo spodbudila, da stvari vzamete v svoje roke in se lotite domačih projektov, s katerimi ste že dlje časa odlašali. Obi ponudbo enega izmed aktualnih letakov, ki velja 22.07.2024 - 28.07.2024, lahko vidite tukaj: tukaj.

O trgovinah Obi

Shop

Trgovina Obi je poleg trgovine Kalia, Živex, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom, ena izmed najbolj znanih trgovin v Sloveniji, ki ponuja vse pripomočke in material za gradnjo in obnovo vaše hiše, stanovanja, ter zunanje okolice. Te trgovine spadajo v kategorijo Dom in vrt.

Obijeva zgodba uspeha se je začela leta 1970 v Hamburgu, v Nemčiji. Danes ima ta priljubljena franšiza trgovin za dom in gradnjo v Nemčiji že več kot 350 trgovskih centrov, v preostalem delu Evrope pa približno 270. Skupno ima 668 trgovin, največ izven Nemčije, jih ima v Avstriji, Italiji in na Poljskem. 

Prepoznavna oranžna barva njihovih velikih zgradb poskrbi, da lahko trgovino opazimo že od daleč. Prve njihove trgovine so imeli v povprečju 870 kvadratnih metrov površine, kasneje pa se je ta površina zelo povečala, tako da so danes v povprečju velike kar 10 000 kvadratnih metrov! Kot zanimivost velja tudi omeniti, da znaša skupna prodajna površina vseh trgovin kar 4,3 milijona kvadratnih metrov. 

V Sloveniji smo dobili prvo trgovino Obi že leta 1998, danes pa jih je po celotni državi razkropljenih osem. Vse poslovalnice se nahajajo v večjih mestih kot sta Ljubljana in Maribor, prav tako pa lahko Obi najdete tudi v Celju, Kopru, Murski Soboti in Novi Gorici. Poslovalnica v Ljubljani je odprta od ponedeljka do petka od 7:00 do 20:00, ob sobotah med 8:00 in 20:00, v nedeljo pa od 8:00 do 14:00. 

Obi nas v vseh njihovih katalogih in reklamah spodbuja z njihovim glavnim geslom »Čas je, da narediš sam«. Zaposleni pri Obiju verjamejo, da se v vsaki stranki skriva mali mojster in da je mogoče z malo truda in potrpežljivosti opraviti vsako, še tako težko nalogo. Zakaj si ne bi sten stanovanja prepleskali sami? Za popravilo pipe v kopalnici ne potrebujete strokovnjaka, ter prav tako ne za menjavo keramičnih ploščic v vaši garaži. Da pa bi vam bilo delo vseeno lažje, lahko na njihovi uradni spletni strani, kjer najdete tudi spletno trgovino OBI, obi.si, preberete podrobna navodila ter nasvete kako se lotiti posamezne naloge. Pri Obiju so mislili tudi na to. Na strani lahko najdete na primer nasvete za primerno osvetlitev doma, varčno ogrevanje, izbiro barve pri pleskanju ter mnogo drugih. Podrobna in jasna navodila za pleskanje sten vas bodo na primer poučila kako to narediti, približno koliko časa vam bo ta naloga vzela, koliko vas bodo približno stali vsi pripomočki, ter kakšna je zahtevnost te naloge. Pleskanje sten je podvig, ki se ga lahko lotijo tudi čisti začetniki. Poleg tega pa lahko pod navodili najdete tudi predlogo nakupovalnega seznama, ki ga lahko sami izpolnite, natisnete ter vzamete s seboj v trgovino. V Obi trgovini skrbijo, da bi vam čim bolj olajšali vaše delo. Spletna stran pa je hkrati tudi spletna trgovina, ki vam poleg aktualnih katalogov OBI katalog omogoča ogled pestre Obi ponudbe.

 

Obi ponudba

Assortment

Obi deli svojo ponudbo v štiri kategorije: gradnja, bivanje, tehnika in vrt. 

Velika trgovina ponuja raznolik izbor izdelkov, različnih materialov in pripomočkov za gradnjo in prenovo. V njej lahko najdete vse za prenovo strehe, vgradnjo vrat in oken, montažo stropnih panelov ter mnogo drugega. Na voljo so na primer različne talne obloge, kot so laminati, keramične ploščice, parket ter prav tako vsi izdelki v povezavi z njimi (različni premazi, olja, mase, silikoni ...). Na oddelku za kuhinje boste našli vse v zvezi s prenovo kuhinje (na primer kuhinjske pipe, umivalnike, ploščice), na oddelku za kopalnice pa raznolik izbor kopalniških elementov (tuš kabine, umivalnike, bide, wc školjke ...) ter vse kar potrebujete za obnovo ali izgradnjo vaše kopalnice.

Ustrezna svetloba blagodejno prispeva k dobremu počutju in je pomemben del vsakega doma. Velik del trgovine Obi je zato namenjen raznolikemu izboru svetil za vse prostore vašega doma. Prav tako, lahko v trgovini poiščete druge izdelke, ki bodo vaš dom naredili bolj udoben: različne preproge, žaluzije, zavese in druge dodatke za dom. 

Obi ponuja tudi raznolik izbor tehnike, saj lahko domači mojster tam najde različna električna orodja za profesionalce. Ta orodja so zanesljiva, zmogljiva in imajo običajno dolgo življenjsko dobo. Ena izmed znamk na katero je Obi še posebej ponosen, je znamka LUX. V okviru te znamke lahko najdete zanesljive vrtalne stroje, vbodne žage, kotne brusilnike in mnogo drugega. Orodja omenjene znamka so primerna za začetnike, ter prav tako profesionalce.

Kot smo že omenili, vsebuje Obi ponudba tudi široko ponudbo izdelkov in pripomočkov za vrt. Trgovina vam ponuja velik izbor semen, različnih vrst zemlje, sobne rastline, okrasne lončke, orodje za delo na vrtu ter mnogo drugega. 

Na njihovi spletni trgovini obi.si si lahko ogledate tudi izbor storitev, ki jih ponujajo. Obi med drugim omogoča izposojo orodja, izris kopalnice, dostavo blaga, razrez lesa ter mešanje barv po želji kupca. 

Sicer pa si lahko nijhovo raznoliko ponudbo v katalogih ogledate tudi sami. Do vseh njihovih aktualnih katalogov, kot je na primer OBI katalog, lahko najlažje dostopate preko naše strani Kimbino.si.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE