false
Kimbino
Kimbino
Logotip ABOUT YOU
3/5

ABOUT YOU katalog od 28.11. - 31.12.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

ABOUT YOU katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin ABOUT YOU! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Ker imajo v trgovinah ABOUT YOU zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Trgovine ABOUT YOU redno nudijo nove akcije in odlične razprodaje. Trenutna ponudba je aktualna že od 28.11.2023 in si jo lahko ogledate s klikom na tukaj.
Izdelki, kot na primer {special_offer}, so trenutno na razprodajah. Kje? V trgovinah ABOUT YOU.
Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Prodajalne ABOUT YOU večinoma nudijo nakup znamk kot so {shop_brands}, seveda po najugodnejših cenah.
Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na aboutyou.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln ABOUT YOU. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.
Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin ABOUT YOU v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln ABOUT YOU. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah ABOUT YOU. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.