Kimbino
Kimbino

ABOUT YOU katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
ABOUT YOU
OGLAŠEVANJE

ABOUT YOU katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin ABOUT YOU! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Ker imajo v trgovinah ABOUT YOU zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Trgovine ABOUT YOU redno nudijo nove akcije in odlične razprodaje. Trenutna ponudba je aktualna že od 01.06.2024 in si jo lahko ogledate s klikom na tukaj.
Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin ABOUT YOU raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin ABOUT YOU se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln ABOUT YOU, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Krilo
Majica
Bluza
Hlace
Kavbojke

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport