KimbinoKimbino
Logotip ABOUT YOU
3/5

ABOUT YOU katalog za tekoči teden

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

ABOUT YOU katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin ABOUT YOU! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Ker imajo v trgovinah ABOUT YOU zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Trgovine ABOUT YOU redno nudijo nove akcije in odlične razprodaje. Trenutna ponudba je aktualna že od 13.09.2021 in si jo lahko ogledate s klikom na tukaj. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.aboutyou.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln ABOUT YOU. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin ABOUT YOU v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo