Ocena 3/5

Papirnica - predgled letaka Müller veljavnega od 01.07.2019
Aktualni letak - predgled letaka Müller veljavnega od 01.07.2019
Aktualni letak - predgled letaka Müller veljavnega od 17.06.2019
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Müller. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Müller. V trgovinah Müller, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Müller ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 01.06.2019 tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Avon, DM Drogerie Markt, Oriflame, Salma.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.mueller.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Müller si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Müller letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Naročite se na naše novičke ali naložite našo aplikacijo Kimbino, in obljubimo Vam, da ne boste zamudili nobene Müller posebne ponudbe več, ker boste vedno na tekočem z aktualnimi ponudbami prodajaln Müller.