Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Müller katalog od 15.07. - 20.07. | Letak Slovenija

OGLAŠEVANJE
Müller

Müller katalog Slovenija - Preverite letak in uživajte fantastičnih popustih!

Müller katalog in izjemna ponudba izdelkov iz drogerije

3/5
Actual brochure

Müller katalog se predstavlja kot nekaj več kot le drogerija. Pri Müller Slovenija boste našli akcijske ponudbe izdelkov kozmetike in negovalnih izdelkov, zdrave prehrane, Müller katalog igrač 2023, izbira multimedije, številne izdelke za nego otrok, pripomočke in hrano za živali. Poleg tega nudijo pri Müllerju tudi bogato ponudbo parfumov za vsak okus.

Müller katalog se povsem prilagaja sezoni in trenutnim trendom. Izhajajo enkrat na dva tedna in vključujejo izdelke iz celotne ponudbe. Poseben Müller letak, Müller parfumi, pa poskrbi, da vsak kupec najde dišavo zase po ugodni ceni. Aktualni letak, ki velja med 15.07.2024 - 20.07.2024 lahko najdete tukaj

O drogerijah Müller

Shop

Drogerije Müller niso neznanka, saj so na trgu prisotni že vse od leta 1953, ko se je v Nemčiji odprla prva drogerija. Danes drogerije Müller najdemo v centralni ter južni Evropi. Poleg Slovenije so prisotni še na Hrvaškem, na Madžarskem, v Avstriji, Švici, na Majorki ter v matični Nemčiji. Skupaj je v teh državah prisotnih kar 750 drogerij.  

V podjetju ne skrivajo razloga za svoj uspeh. Trdijo, da je potrebno le:

 • pestra izbira
 • prijazno osebje
 • strokovno svetovanje
 • ugodne cene

Podjetje je trajnostno usmerjeno, kar pomeni, da se v podjetju trudijo ohraniti in izboljšati planet za prihodne generacije. Zato v podjetju vedno bolj prisegajo na naravno kozmetiko, ki je v svetu vedno bolj popularna. V podjetju so se na to pripravili in na police postavili kar 4.000 izdelkov 41 različnih blagovnih znamk, ki so povsem naravni. 

Odpiralni čas Müller drogerij je med 09.00 - 21.00 od ponedeljka do sobote ter med 09.00 - 15.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Müller v vašem okolišu najdete tukaj.

Drogerije Müller spadajo v kategorijo Drogerije, kozmetika. V slednjo sodijo tudi DM Drogerie Markt, Avon, Oriflame, Notino in Tuš drogerija. Izberite najboljšo ponudbo s pomočjo Kimbino Green! 

Več o drogerijah Müller si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani mueller.si, kjer boste našli tudi Müller spletno trgovino za naročila vaših fotoknjig. Preko Müller Slovenija spletne trgovine lahko naročite svoje fotografije, obliki knjige, dekoracij, voščilnic, koledarjev in še marsikaj, ter jih prevzamete v izbrani poslovalnici. 

Müller in njihov izjemen asortiman izdelkov

Assortment

V drogerijah Müller najdete visoko kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Na voljo je več kot 180.000 izdelkov. Od tega jih je kar 4.000 pod lastnimi blagovnimi znamkami podjetja. 

Sortiment v podjetju delijo na več oddelkov:

Drogerija. V drogeriji se nahaja 50.000 različnih izdelkov za nego telesa, za zaščito pred soncem, za posebno nego, za nego las, ustno higieno, higienskih izdelkov, izdelkov za pranje in čiščenje, izdelkov za prehrano in nego otroka, hrano za hišne ljubljenčke, prehranska dopolnila, sladkarije, pijačo, čaje, dodatke za zabavo ter kuhinjske pripomočke.

 • Parfumerija. V parfumeriji boste našli 28.000 različnih izdelkov. Mednje spadajo ženske in moške dišave, izdelki za ličenje in pripomočki, visoko kakovostni kozmetični izdelki, izdelki za nego in čiščenje obraza, kozmetične torbice in dodatki ter darilni seti.
 • Naravna kozmetika. Slednja se bohoti s 5.500 različnimi izdelki, ki so v celoti bio. Našli boste naravno kozmetiko in ličila, izdelke za nego obraza in telesa, bio parfumerijo, mila ter bio prehrano.
 • Igrače. Müller igrače predstavlja kar 20.000 različnih izdelkov. Našli boste igrače za kreativno ustvarjanje, znanost in tehniko, družabne igre, sestavljanke, elektronske igrače, izdelava modelov/vozila in železnice, igrače za najmlajše, kocke, lesene igrače, punčke, plišaste igrače, LEGO, Playmobil, Schleich, zunanja igrala, sezonske igrače in kostume ter dodatke za otroške zabave.
 • Papirnica. 19.000 izdelkov iz papirnice vas bo v celoti pripravilo na šolo, univerzo ali pa do potankosti opremilo vašo pisarno. Tukaj boste med drugim našli zvezke, šolske potrebščine, pisarniške potrebščine, folije/ovitke, mape in izdelke za pisarniško organizacijo, dodatke za tiskalnike, šolske torbe, nahrbtnike in dodatke, izbrane knjige, izdelke za ustvarjanje, darilni material ter voščilnice.
 • Gospodinjstvo. V tem oddelku se nahaja 42.000 različnih izdelkov, ki vam bodo v pomoč doma. Mednje sodijo posoda, kozarci, jedilni pribor, kuhinjska posoda in dodatki, pribor za pečenje, aparati za urejanje las, britje, aparati za čiščenje tal in oken, aparati za kavo, dekoracijo ter darila. Dodati velja, da ta ponudba ni prisotna v vseh poslovalnicah Müller. 
 • Nogavice. Štejejo kar 7.500 različnih izdelkov. V kolikor iščete nekaj novega so vam na voljo moške in ženske, nogavice za prosti čas, ženske hlačne nogavice in dokolenke, stopalke ter športne nogavice. Tudi nogavice so ponudba, ki ni prisotna v vseh poslovalnicah. 
 • Ročna dela. Še ena izmed ponudb, ki je prisotna le v nekaterih poslovalnicah. Na voljo je 2.400 različnih izdelkov med katere sodijo igle za pletenje, kvačkanje in šivanje, volno, prejo, gumbe, zadrge in dodatke, dodatke za šivanje ter knjige za ustvarjanje.

Vse to in še več najdete v Müller katalogu Müller katalog.

 

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Ravnalnik las
Gobica
Sampon
Balzam za lase
Barva za lase
Krtaca
Krema
Krema za roke
Milo
Deodorant
Zobna scetka
Mehcalec za perilo
Krpe za ciscenje
Detergent
Toaletna voda
Krema za obraz
Vlažilni robčki
Tekoče milo
Univerzalna krema
Sprej za lase

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika