Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Müller. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Müller. V trgovinah Müller, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Müller ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 24.09.2019 tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Avon, DM Drogerie Markt, Oriflame, Salma.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.mueller.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Müller si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Müller letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Črni Petek in Müller

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Müller! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Müller!
Zadnji letak, Müller - Luxus, velja od 24.09.2019 - 30.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Müller. V kategoriji Drogerije, kozmetika, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.