Trgovine Avon so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Izbira izdelkov v trgovinah Avon je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine Avon redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 28.11.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln DM Drogerie Markt, Müller, Oriflame, Salma! So največji tekmeci trgovin Avon.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.avon.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Avon si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Avon v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!