Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

AVON katalog Julij 2024 >> Online letak

OGLAŠEVANJE
Avon

Avon katalog

Avon katalog razveseljuje z izjemno ponudbo kozmetičnih izdelkov po nizkih cenah

3/5
Actual brochure

Podjetje Avon slovi s svojo kozmetiko, ki velja za eno izmed največjih in najboljših na področju prodaje iz kataloga. Pri podjetju kupca seznanjajo s sezonsko ponudbo kozmetike, kar kupcu omogoča, da vedno sledi modernim trendom. 

Avon katalogi izhajajo enkrat na mesec in razen negovalne kozmetike kupcu ponujajo dekorativne izdelke, nakit ter ostale modne dodatke. Poleg tega izhajajo še tako imenovani mini Avon katalogi, ki pa v glavnem vsebujejo dodatne popuste na izdelke iz redne prodaje. Ponudba se prav tako spreminja z letnim časom. Aktualni katalog, ki velja v mesecu Julij lahko najdete tukaj. S Kimbino katalogi si lahko ogledate še vse aktualne in zapadle kataloge leta 2024.

O podjetju Avon

Shop

Pričetki podjetja Avon v Sloveniji segajo v leto 2000 in velja za največje svetovno kozmetično podjetje, ki se ukvarja z direktno prodajo kozmetike. Po celem svetu je v podjetju zaposlenih več kot 40.000 ljudi. Kar pet milijonov predstavnikov pa skrbi, da Avon ostaja na najvišji možni stopnički. 

V podjetju se držijo le ene, lastne vizije. Želijo biti podjetje, ki mu ženske zaupajo. Zato se vztrajno trudijo, da so ženske potrebe po celem svetu zadovoljene z njihovimi izdelki. V podjetju se držijo petih načel: zaupanje, spoštovanje, prepričanje, človekoljubnost in popolnost. 

Ker je podjetje Avon v celoti predano prodaji preko katalogov in spleta, fizične trgovine niso na voljo. Za vsa vprašanja kupcev pa je na voljo Služba za stike s strankami, ki od ponedeljka do petka med 08:00 ter 20:00 vztrajno pričakuje vaš klic. Več informacij, vključno s telefonskimi številkami, pa najdete tukaj.

Ker si v podjetju Avon vztrajno želijo pomagati ženskam jih tudi podpirajo na različne načine. Na prodajnih policah boste tako na primer našli izdelke, ki se skrivajo pod nazivom Roza pentlja. Celoten izkupiček od prodaje slednjih podjetje nameni različnim nevladnim organizacijam.

V Sloveniji je podjetje od leta 2008 naprej vodja humanitarne akcije za boj proti nasilju nad ženskami. Od leta 2009 naprej so akcijo približali tudi v bolj oddaljene vasi, s pomočjo potujoče svetovalnice. Ženskam v Sloveniji je tako vedno na voljo pogovor in varen prostor kjer bodo razumeli njihove težave. 

Skupaj je podjetje Avon globalno zbralo in porabilo več kot 50 milijonov dolarjev za programe, ki so usmerjenji proti nasilju v družini. Za boj proti raku na dojki pa je podjetje do danes zbralo in predalo kar 800 milijonov dolarjev. 

Trgovine kot so DM Drogerie Markt, Müller, Oriflame, Notino in Tuš drogerija imajo s podjetjem Avon skupno točko, saj spadajo v kategorijo Drogerije, kozmetika. Kljub delitvi skupnega prostora in kvalitetni konkurenci, pa podjetje Avon ostaja vodilno na področju direktne prodaje kozmetike.  

Več o podjetju Avon si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani avon.si

Izdelki Avon in prodaja

Assortment

Ker se podjetje Avon ukvarja le s kataloško prodajo ter prodajo preko spleta, njihovi kupci ne rabijo skrbeti za nič druga kot izbiro izdelkov. Vse to pa lahko naredijo v udobju lastnega doma. Članstvo v Klubu Avon pa kupcem postreže še z dodatnimi popusti. 

Pri podjetju se zavedajo kako pomembno je, da so izdelki perfektni. Vsi izdelki Avon so zato narejeni po najvišjih možnih standardih varnosti. Milijoni zadovoljnih žensk po svetu prisegajo le na njihove izdelke. V podjetju so tako prepričani v lastno kakovost, da nezadovoljnim kupcem v celoti vrnejo njihov denar. 

Avon se lahko pohvali tudi z lastno linijo izdelkov. Mednje sodijo: 

  • Mark
  • Avon True
  • Anew
  • Nutraeffects
  • Senses
  • Dišave
  • Planet Spa
  • Avon Sun+
  • Color Trend

Vse te linije in še več izdelkov najdete v aktualnem Avon katalogu Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Parfum
Disava
Licila
Korektor
Puder
Bronzer
Copic
Gobica
Maskara
Crtalo za oci
Rdecilo za ustnice
Lak za nohte
Sampon
Balzam za lase
Olje za lase
Glavnik
Krtaca
Krema
Maska
Piling

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika